Ήξερες ότι το χαβιάρι «μεγαλώνει» γερά μαλλιά;

Είναι πιθανό να μην το ξέρεις γιατί πριν λίγο καιρό έφτασε στην Ελλάδα το brand που «ταΐζει» τα μαλλιά χαβιάρι και κάνει την τρίχα πιο νεανική και λαμπερή από ποτέ! 

Η Alterna είναι συνώνυμο της πολυτελούς περιποίησης μαλλιών και απευθύνεται σε εκείνες τις γυναίκες που έχουν συνειδητοποιήσει οτι τα υγιή μαλλιά θέλουν αγάπη και αληθινή φροντίδα. Η περιποίηση των μαλλιών με τα Alterna είναι μια επένδυση στην ομορφιά και τη φινέτσα της αληθινής γυναίκας που θέλει να εκπέμπει θηλυκότητα και κομψότητα από το πρωί ως το βράδυ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός οτι από το 1997 η Alterna καινοτομεί με την πρότασή της για  εναλλακτική, πολυτελή περιποίηση των μαλλιών. 

Έχοντας ως φιλοσοφία ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι αναγκασμένες να διαλέξουν μεταξύ κλινικά αποδεδειγμένων, δοκιμασμένων αποτελεσμάτων και αγνών συστατικών, επιλέγουν να είναι πρωτοπόροι σε όλους αυτούς τους τομείς.  Της πολυτελούς περιποίησης μαλλιών, του styling και της αγνότητας ενώ παράλληλα τα προϊόντα τους είναι βασισμένα σε καινοτομίες εμπνευσμένες από την  επιστήμη της περιποίησης του δέρματος. 

alterna 2

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά που θα σε συνεπάρουν δοκιμάζοντας τα Alterna! Είναι και αυτό το άρωμα που αφήνουν τα προϊόντα αφού πρώτα έχουν κάνει τα μαλλιά απαλά και υγιή σα μετάξι. Ακόμα και μετά από μια χρήση θα δεις την τεράστια διαφορά στα μαλλιά σου αφού το εκχύλισμα χαβιαριού που περιέχουν μεταμορφώνει στην κυριολεξία τα μαλλιά. Πλούσια πηγή Οmega – 3 λιπαρών οξέων της φύσης αποκαθιστά την υγρασία, την ελαστικότητα και τη λάμψη στα μαλλιά.

alterna8

Το  σύμπλεγμα ελέγχου γήρανσης  που περιέχουν είναι βασισμένο στην επιστήμη της αντιγηραντικής περιποίησης του δέρματος και συνδυάζει εκτός από το ο εκχύλισμα χαβιαριού  και αντιοξειδωτικά για την πρόληψη της φθοράς και την ενίσχυση της υγιούς όψης των μαλλιών. Τα συστατικά λειτουργούν αρμονικά επανορθώνοντας τις συνέπειες της χημικής περιβαλλοντικής και φυσικής γήρανσης  δίνοντας νέα ζωή στα μαλλιά.

alterna 1

Παράλληλα γίνεται στοχευμένη απελευθέρωση ενζύμων και μεταλλικών στοιχείων τα οποία βοηθούν τη διείσδυση των συστατικών και την απορρόφηση των ζωτικών θεραπευτικών ουσιών  στην τρίχα ενισχύοντας την παραγωγή κερατίνης για να έχουμε πιο δυνατά μαλλιά. Τέλος ο θαλασσινό μετάξι είναι εκείνο που θρέφει τα μαλλιά και προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση. 

alterna9

Τα Alterna είναι εμπλουτισμένα με ενεργά φυτικά συστατικά χωρίς πρόσθετα συντηρητικά (parabens), χωρίς συνθετικούς αφριστικούς παράγοντες (SLS/SLES) και συνθετικό χρώμα ενώ το  χαβιάρι που χρησιμοποιούν στις αγωγές τους  προέρχεται από οξύρρυγχο Σιβηρίας που ζει στα Νότια της Γαλλίας και θηρεύεται με βιώσιμο τρόπο υπό ελεγχόμενες συνθήκες. Μια ειδική διαδικασία εξαγωγής συλλέγει την πλούσια θρεπτική ουσία μέσα από τις ακατέργαστες χάντρες του χαβιαριού.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss