Ίαν Βουγιούκας στο Onsports: «Με συγκίνησε πολύ ο Ιωάννης» (photos+videos)

Ο Ίαν Βουγιούκας μιλά στο Onsports για τη μεγάλη στιγμή που έζησε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά την κίνηση του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Ίαν Βουγιούκας έχει μπει στις χρυσές σελίδες του …βιβλίου του Παναθηναϊκού έχοντας κατακτήσει και την κορυφή της Ευρώπης με τη βαριά φανέλα του (2011). Ο διεθνής σέντερ βαδίζοντας στη δύση της καριέρας του βρίσκεται στα αγαπημένα του αποδυτήρια ενώ ένα πρόβλημα τραυματισμού τον κράτησε εκτός του μεγάλου τελικού. Χθες, λοιπόν, μετά την κατάκτηση του 20ου Κυπέλλου έζησε και μια από τις πιο συγκινητικές εμπειρίες της καριέρας του. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τον φώναξε κοντά του και σήκωσαν μαζί την κούπα μέσα στο ΟΑΚΑ. Ο Ίαν μιλάει αποκλειστικά στο Onsports τόσο για την τιμή από τον συμπαίκτη και φίλου του αλλά όσο και για το …τρελό σερί που διεύρυνε η ομάδα για 26η σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ίαν Βουγιούκας στην κάμερα του Onsports: «Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για να κατακτά τρόπαια και είμαι πολύ χαρούμενος που με μετά από δύο χρόνια ουσιαστικά μπορούμε και σηκώνουμε ένα τρόπαιο καθώς πέρσι λόγω κορωνοϊού δεν μπόρεσε να τελειώσει η σεζόν. Είμαι πολύ συγκινημένος με τον Ιωάννη που ευτυχώς μου το είπε πιο πριν γιατί …εντάξει (συγκινήθηκε). Ξέρω τι άνθρωπος είναι και έχουμε πραγματικά εξαιρετική σχέση. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την κίνηση που έκανε γιατί σημαίνει πάρα πολλά για εμένα. Τι να πω…».

«Ο Παναθηναϊκός δείχνει ό,τι είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που προσπαθεί κάθε χρόνο να μπορεί να διεκδικεί Πρωταθλήματα και τρόπαια. Για εμάς σαν παίκτες και το σταφ και όλους ήταν μια πάρα πολύ ωραία στιγμή μετά από μια δύσκολη χρονιά στην Ευρωλίγκα αλλά δεν έχουμε τελειώσει καθώς έχουμε μπροστά μας το Πρωτάθλημα. Να χαρούμε σήμερα και από την Τετάρτη να είμαστε εκεί για να τελειώσει η σεζόν καλά».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss