Αήττητη εκτός έδρας η Ζενίτ, 73-66 την Άλμπα (pics)

allstarbasket.gr

Την τρίτη της εκτός έδρας νίκη σε ισάριθμους αγώνες μακριά από την Αγία Πετρούπολη, πήρε η Ζενίτ την Παρασκευή (20/11) με 73-66 επί της Άλμπα Βερολίνου.

Στη 10η αγωνιστική Euroleague  η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που έχει τέσσερις αγώνες λιγότερους, πήγε τον αγώνα όσο πιο κοντά μπορούσε στο αντίπαλο καλάθι και στηρίχτηκε και στην ευστοχία της στις βολές.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ είχαν 27/28 βολές (!) σε ένα ματς που ήταν υποψήφιο να μείνει στην… ιστορία για την αστοχία των δύο ομάδων!

Το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε με διαγωνισμό… αστοχίας! Οι δύο ομάδες άρχισαν με 0/16 τρίποντα, είχαν 11 /32 σουτ στην πρώτη περίοδο και η Άλμπα μάλιστα έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 0/11 τρίποντα, ενώ η Ζενίτ είχε 3/15!

Όχι πώς άλλαξαν τα ποσοστά στη συνέχεια. Στα 4/22 τελείωσε τον αγώνα η Άλμπα, με δύο εύστοχα στο τελευταίο λεπτό, στα 4/21 η Ζενίτ.

allstarbasket.gr
Ο Μπεν Λάμερς

Απλά άλλαξε ο προσανατολισμός τους, επιτέθηκαν περισσότερο στο ζωγραφιστό, όμως η ομάδα του Πασκουάλ είχε καλές επιστροφές και δεν άφησε την Άλμπα να βρει εύκολα καλάθια κατά την προσφιλή της τακτική και είχε τα ηνία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Γουίλ Τόμας πέτυχε 17 πόντους για τους νικητές και ο Αρτούρας Γκουντάιτις (κεντρική φωτό) 16 πόντους με 10/10 βολές.

Ο Μπεν Λάμερς είχε 15 πόντους-10 ριμπάουντ για την Άλμπα που έχασε με τραυματισμό τον Μάρκους Έρικσον.

Τα δεκάλεπτα: 10-12, 22-33, 43-51, 66-73

Η στατιστική των δύο ομάδων με ένα κλικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ EUROLEAGUE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss