Αγγελική Νικολοπούλου: “Μόνο νίκες με Βουλγαρία και Σλοβενία”

Η Αγγελική Νικολοπούλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ (basket.gr) για την προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει των αγώνων με Βουλγαρία και Σλοβενία.

Τις τελευταίες… πινελιές στο παιχνίδι της βάζει η Εθνική Γυναικών ενόψει των αγώνων με Βουλγαρία (12/11) και Σλοβενία (14/11) για τα παράθυρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021 στα Δυο Αοράκια Ηρακλείου.

Η νέα πραγματικότητα που βιώνει ο αθλητισμός λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχει αλλάξει τα πάντα όχι όμως και τον στόχο της Εθνικής που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Μια από τις «παλιές» του άκρως ανανεωμένου αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, η Αγγελική Νικολοπούλου, μίλησε για τη νέα πρόκληση της ομάδας, το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα λόγω του κορονοϊού, αλλά και για τη ζεστή φιλοξενία του Ηρακλείου.

«Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό σίγουρα μας προβληματίζει. Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα, υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν και το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό. Πρέπει να μην επηρεαστούμε όμως γι΄αυτούς τους δύο αγώνες με Βουλγαρία και Σλοβενία και να πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διότι έχουμε μπροστά μας την πρόκριση για το Ευρωμπάσκετ του 2021».

Στο μυαλό των διεθνών στην παρούσα φάση βρίσκεται το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό με τη Βουλγαρία. «Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και κρύβει εκπλήξεις. Εμείς θα πάμε στο παιχνίδι ακολουθώντας την τακτική μας. Γνωρίζουμε ότι η Βουλγαρία είναι μια ομάδα που παίζει σχετικά άναρχο μπάσκετ αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι… Θα προετοιμαστούμε και με την κατάλληλη τακτική θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, μόνο η νίκη».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φιλοξενία του Ηρακλείου. «Ευχαριστήσουμε το Ηράκλειο που μας φιλοξενεί για τα δύο αυτά παιχνίδια. Θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν υπήρχε και η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες. Είμαστε, ωστόσο, σε ένα γνώριμο περιβάλλον και νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο για κάθε αθλήτρια».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss