Αγωνία για Φερέιρα ενόψει Κράσνονταρ – Ποιος κάνει… αγώνα δρόμου – Μεγάλη επιστροφή! | Sportdog Team

ΠΑΟΚΚράσνονταρ: Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα στην προπόνηση του Δικεφάλου την Κυριακή, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το μεγάλο ματς της Τετάρτης με τον Κράσνονταρ.

Αντιθέτως, ο Κάρολ Σφιντέρσκι δεν έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση, αλλά συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της. Η παρουσία του στο ματς με την Κράσνονταρ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον… τελικό κόντρα στην Κράσνονταρ.  

Όσοι βρέθηκαν στην 11άδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι έβγαλαν ένα πρόγραμμα που αφορούσε το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, με δρομικές ασκήσεις, σπριντ, rondo και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έβγαλε όλη την προπόνηση με την ομάδα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος ολοκλήρωσε και ο Κάρολ Σφιντέρσκι , ενώ ατομικά δούλεψε ο Ροντρίγκο Σοάρες στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Τη Δευτέρα (28.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss