ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι του ντέρμπι

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ώρα για ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Στο Ολυμπιακό Στάδιος της Αθήνας η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.

Η αποψινή μάχη των «Δικεφάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, έρχεται λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα τους, στους ομίλους του Europa League.

Για την ΑΕΚ που προέρχεται από ήττα από τον Ατρόμητο και ταξιδεύει στην Πορτογαλία, η χρονική στιγμή είναι πιο πολύπλοκη. Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΟΦΗ και υποδέχεται την Ομόνοια, αλλά το παιχνίδι του είναι επίσης κρίσιμο.

Μετά από τέσσερις νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το Europa League, η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο τρίτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Στα 29 προηγούμενα επίσημα παιχνίδια της είχε χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό, τρεις φορές.

Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίζει το ένατο παιχνίδι του στη σεζόν. Επέστρεψε στις νίκες με τον ΟΦΗ, αφού δεν είχε νίκη σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, δύο για το πρωτάθλημα και δύο με τη Κράσνονταρ.

Το μεγάλο ντέρμπι έχει οριστεί για τις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1HD, ενώ θα ενημερώνεστε ζωντανά και από το Live Chat του OnSports.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss