ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Live Chat το μεγάλο ντέρμπι της Super League

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Δείτε εδώ LIVE την εξέλιξη του πρώτου ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League.

Η ώρα του πρώτου ντέρμπι του πρωταθλήματος Super League έφτασε, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, μόλις τέσσερις ημέρες πριν ριχτούν στη μάχη των ομίλων του Europa League.

Για την ΑΕΚ που προέρχεται από ήττα από τον Ατρόμητο και ταξιδεύει στην Πορτογαλία, η χρονική στιγμή είναι πιο πολύπλοκη. Ειδικά από τη στιγμή που ταλανίζεται και από σωρεία προβλημάτων τραυματισμών που αναγκάζουν τον Μάσιμο Καρέρα να… αυτοσχεδιάσει για την ενδεκάδα.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του νίκησε τον ΟΦΗ και υποδέχεται την Ομόνοια, αλλά το παιχνίδι του είναι επίσης κρίσιμο. Ο Άμπελ Φερέιρα έχει χάσει μέσα στην εβδομάδα τον κορυφαίο του, ίσως, παίκτη της φετινής σεζόν έως τώρα, Ελ Καντουρί, με μυϊκό πρόβλημα.

Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες

Μετά από τέσσερις νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το Europa League, η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο τρίτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Την Πέμπτη ξεκινά τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Europa League, παίζοντας στην Πορτογαλία με τη Μπράγκα.

Θέλει να φτιάξει σερί

Ο ΠΑΟΚ παίζει το ένατο παιχνίδι της σεζόν, μόλις τρίτο εκτός έδρας, πριν από το δέκατο με την Ομόνοια, που θα είναι το έβδομο στην Τούμπα. Ήδη οι ισοπαλίες με τον Ατρόμητο και το Βόλο θεωρούνται σημαντικές απώλειες για μια ομάδα με στόχο την κορυφή.

Την Πέμπτη ξεκινά τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League, υποδεχόμενος την Ομόνοια.

* Βρείτε ΕΔΩ την ώρα και το κανάλι του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 

Δείτε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και σχολιάστε στο Live Chat του Onsports:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss