ΑΕΚ: Πλήγμα με Σλότερ – Η αυτοθυσία και το χειρουργείο (photos)

ΑΕΚ: Εκτός για περίπου ένα μήνα ο Αμερικανός.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Ένωσης 83-81 επί της Σόλε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, το απόγευμα της Τρίτης (17/11) για το Basketball Champions League. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορεί να υπολογίζει για περίπου έναν μήνα τον Μάρκους Σλότερ.

Ο Αμερικανός σέντερ της ΑΕΚ έχει υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο και για τον λόγο αυτό, θα υποβληθεί σε επέμβαση αρθροσκόπησης την Πέμπτη (19/11) από τον Φραγκίσκο Ξυπνητό, τον Διευθυντή του ιατρικού τιμ της Ένωσης.

Αυτό σημαίνει πως ο Μάρκους Σλότερ δεν θα είναι στην διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τον επόμενο μήνα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σε προγραμματισμένη αρθροσκόπηση πρόκειται να υποβληθεί την Πέμπτη (19/11), ο Μάρκους Σλότερ, στο Metropolitan General από τον Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό.

Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από ρήξη έσω μηνίσκου αριστερού γόνατος.

Εκτιμάται, ότι θα επανέλθει στις δραστηριότητες της ομάδας σε (περίπου) τέσσερις εβδομάδες».

Μάλιστα, ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην παρουσία του Αμερικάνου στην αναμέτρηση με την Σόλε. «Προσπάθησε συντηρητικά να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Οι πόνοι υπάρχουν. Θέλω να τονίσω την παρουσία του. Ήξερε ότι θα κάνει χειρουργείο, δεν ήταν 100% έτοιμος και ήταν προσωπική του επιθυμία να παίξει», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η ΑΕΚ έχει πετύχει ένα πράγμα που δεν έχει τονιστεί. Έχει κρατήσει κορμό από πέρυσι, έχει κρατήσει ξένους από πέρυσι. Οι παίκτες αυτοί έχουν δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος της ομάδας.

Βλέπουμε ξένους παίκτες να θυσιάζονται για την ομάδα και βλέπουμε πόσο δεμένοι είναι με την ομάδα. Το κενό του είναι μεγάλο, είναι πολύ ξεχωριστός παίκτης. Θα είμαστε σε επαφή με την διοίκηση. Αν υπάρχει δυνατότητα και υπάρχει και κάτι στην αγορά, ίσως προχωρήσουμε. Αν όχι θα πορευτούμε με τα υπόλοιπα παιδιά. Θα εξαρτηθεί από αυτούς τους 2 παράγοντες».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss