ΑΕΚ-Σαραγόσα 99-75: Η «βασίλισσα» έτοιμη να επιστρέψει στον θρόνο της!

H AEK ήταν διαστημική, ισοπέδωσε (99-75) τη Σαραγόσα και προκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στον τελικό του Final-8 του Basketball Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν να είναι σε… αποστολή κι αυτή είναι ξεκάθαρη! Η κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών ετών. Τελευταίο εμπόδιο η εξαιρετική Μπούργος, η οποία πέτυχε δύο εύκολες νίκες κόντρα σε Χάποελ Ιερουσαλήμ και Ντιζόν.

Αυτή η ΑΕΚ, όμως, δεν έχει να φοβάται κανέναν και οδεύει προς τον πέμπτο τίτλο από το 2018 κι έπειτα! Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ (20:00 – ΕΡΤ3)

Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου μπήκαν από την αρχή με το μαχαίρι στα δόντια και επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Ξεκίνησαν το ματς με 12 αναπάντητους πόντους, την ώρα που η ισπανική ομάδα είχε 0/6 σουτ και τρία λάθη!

Η ΑΕΚ ήταν άκρως αποτελεσματική, με τον Λοτζέσκι να «βομβαρδίζει» έξω από τα 6μ75! Με το τρίτο τρίποντο του Αμερικανού περιφερειακού το σκορ έγινε 32-15 κι οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τις 11 ασίστ σε 13 λεπτά!

Η «Ένωση» δεν είχε καμία διάθεση να ρίξει ταχύτητα κόντρα σε μια ομάδα που έδειχνε να μην μπορεί να… πάρει ανάσα και τα περίμενε όλα από έναν παίκτη (βλ. Σίλι 13π.). Τελικά, οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν προηγούμενη με 53-32, μετά το γκολ φάουλ του Ράις.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η ΑΕΚ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό κι έστειλε τη διαφορά +25 (69-44 στο 26′), αποτρέποντας τη Σαραγόσα ακόμα και να σκεφτεί να επιδιώξει την αντεπίθεση της.

Η απογοήτευση ήταν κάτι παραπάνω από φανερή στην ισπανική ομάδα, κάτι που αποτυπώθηκε και στο σκορ, με τους «κιτρινόμαυρους» να προηγούνται με 93-59 (35′), μέχρι να χαλαρώσουν στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 26-15, 53-32, 83-57, 99-75.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ GALLERY ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss