ΑΕΚ: Σενάρια… τρόμου για Λιβάγια (photos)

ΑΕΚ: Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, μια είδηση για τον Μάρκο Λιβάγια, έρχεται να βάλει… φωτιά στο παιχνίδι!

Σε λίγες ώρες, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο Ολυμπιακό Στάδιο την ομάδα της Λάρισας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League.

Η Ένωση θέλει να συνεχίσει με νίκη, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο, την… ηρεμία της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα ήρθε να ταράξει μια είδηση, που αφορά τον Μάρκο Λιβάγια και συγκεκριμένα το μέλλον του Κροάτη επιθετικού.

Συγκεκριμένα, η τουρκική ιστοσελίδα «sportgundemi.net», επαναφέρει στο προσκήνιο το φερόμενο «φλερτ» της Φενέρμπαχτσε με τον Λιβάγια.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ: «Η Φενέρμπαχτσε θέλει να αποκτήσει τον Μάρκο Λιβάγια και θα έρθει σύντομα σε επαφή με την ελληνική ομάδα».

Το δημοσίευμα μάλιστα σημειώνει πως η τουρκική ομάδα προσφέρει στον Κροάτη φορ τριετές συμβόλαιο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. 

Όλα αυτά τη στιγμή που το θέμα του Λιβάγια βρίσκεται στην… πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την ΑΕΚ, η οποία θέλει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τρία χρόνια ακόμα. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss