ΑΕΛ: Η περιπέτεια της συζύγου του Σπαρβ – Γιατί δεν έπαιξε με την εθνική ο Φινλανδός

Τι συνέβη και ο Τιμ Σπαρβ δεν αγωνίστηκε στο ματς της Φινλανδίας με την Πολωνία.

Παρά τα συγχαρητήρια που του έστειλε η ΑΕΛ, ο Τιμ Σπαρβ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της εθνικής Φινλανδίας με την Πολωνία την περασμένη Τετάρτη. Συγκεκριμένα, ο διεθνής αμυντικός μέσος δεν βρισκόταν καν στην αποστολή, καθώς δεν ενσωματώθηκε ποτέ στην εθνική του ομάδα.

Ο λόγος φυσικά ήταν σοβαρός και οικογενειακός. Αμέσως μετά το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, η κοπέλα του Σπαρβ, η οποία είναι έγκυος, ενημέρωσε πως δεν νιώθει καλά. Μόλις έφτασε στη Λάρισα ο 33χρονος, έσπευσε στο νοσοκομείο.

Η Γίτκα Νοβάτκοβα αντιμετώπισε μια επιπλοκή με την εγκυμοσύνη της και ο Σπαρβ ενημέρωσε άμεσα την εθνική Φινλανδίας ότι δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει για το παιχνίδι με την Πολωνία.

«Η κοπέλα μου είναι έγκυος και αντιμετωπίζει κάποια θεματάκια τελευταία. Μετά το παιχνίδι, με ενημέρωσε ότι πάει στο νοσοκομείο. Έστειλα μήνυμα μέσα στη νύχτα, ότι θα πήγαινα στο νοσοκομείο της Λάρισας», εξήγησε ο Σπαρβ.

Η Νοβάτκοβα σε ανάρτησή της στο Instagram, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Τιμ αποτελεί μεγάλη στήριξη για μένα. Ήξερε πως είμαι μόνη μου στην Ελλάδα και κανένας δεν ήξερε τι μπορεί να συμβεί. Επίσης, μου έφερε στα… κρυφά σοκολάτα στο νοσοκομείο. Σ’ αγαπώ».

Η περιπέτεια της Νοβάτκοβα ξεπεράστηκε και πλέον είναι καλά η ίδια και το μωρό της, με τον Σπαρβ να ταξιδεύει στη Φινλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής του, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Βουλγαρία.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss