ΑΕΛ-Λαμία: Υπόσχεση να παλέψουν έως το τέλος δίνουν οι Θεσσαλοί (video)

ΑΕΛ-Λαμία: Οι Θεσσαλοί μετά την ήττα 1-0 στο Αλκαζάρ από την ομάδα της Φθιώτιδας, είναι σε δύσκολη θέση, αλλά ο Τζιανλούκα Φέστα τόνισε ότι δεν θα τα παρατήσουν.

Η ΑΕΛ υπέστη ήττα εντός έδρας από τη Λαμία που ενδέχεται να φανεί καταστροφική για την υπόθεση της παραμονής.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα μετά το ματς ανέφερε: «Δεύτερο παιχνίδι που δεν αρχίσαμε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με σεβασμό στην πολύ μεγάλη ιστορία της ομάδας και στη φανέλα να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Ήταν ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά δεν τα παρατάμε. Δεν θα είναι εύκολο. Να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος για τη φανέλα και τον πόλη, αλλά και τον πρόεδρο».

Ο Φιορίν Ντουρμισάι σχολίασε: «Το παιχνίδι ήταν η ζωή μας ο θάνατος τους. Πιστεύω για να λέμε και του λόγου το αληθές, είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά ήταν μόνο αυτό.

Όταν βάζει μια ομάδα γκολ είναι δύσκολο οι αντίπαλοι να επιστρέψουν. Εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι για να νικήσουμε, εμείς φταίμε για το αποτέλεσμα κυρίως οι ποδοσφαιριστές. Οφείλουμε να κάνουμε νίκες, δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, αλλά εμείς να κοιτάμε το δικό μας σπίτι».

«Δεν υπάρχει χημεία»

Ο Δημήτρης Πινακάς μίλησε για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ: «Ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Τα πρώτα λεπτά μπήκαμε δυνατά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κάποια στιγμή έπεσε ο ρυθμός στο παιχνίδι, έγιναν λίγες ευκαιρίες.

Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες ούτε και η Λαμία. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και δεν καταφέραμε να βγάλουμε πάσες. Είναι αρκετοί καινούργιοι παίκτες και δεν έχουμε βρει την χημεία.

Πρέπει να δουλέψουμε για όλα τα παιχνίδια, η ψαλίδα έχει ανοίξει και η Λαμία κατάφερε να απομακρυνθεί».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss