Αθηναίου: Γυρίζουμε σελίδα με Πεδουλάκη

allstarbasket.gr

Για την αλλαγές προπονητή στην ομάδα του Περιστερίου, αλλά και τον αγώνα της Κυριακής (15/11) με το Μεσολόγγι BAXI γράφει ο Γιάννης Αθηναίου στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αθηναίου έγραψε:

Μετά την αλλαγή του προπονητή με την αποχώρηση του Νίκου Παπανικολόπουλου και τον ερχομό του Αργύρη Πεδουλάκη μπαίνουμε σε νέες καταστάσεις και δεδομένα.

Πρόκειται για έναν προπονητή με τεράστια εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις καλύτερα από τον καθένα στην συγκεκριμένη ομάδα. Πράγμα το οποίο θα βοηθήσει, ώστε να μπούμε πιο γρήγορα στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν.

Ο κόουτς Πεδουλάκης είναι ένας προπονητής που γνωρίζει το μπάσκετ όσο λίγοι και αυτό τον κάνει αρκετά απαιτητικό, κάτι το οποίο από την πλευρά μας, απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση, ώστε να αφομοιώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την φιλοσοφία και τα πράγματα που ζητάει μέσα στο γήπεδο.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το Μεσολόγγι BAXI είναι μια ομάδα που έχει ήδη τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στο ξεκίνημα της σεζόν.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να δείξουμε μεγάλη συγκέντρωση στο ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού που παρουσιάζει, καθώς είναι μια αθλητική ομάδα που χρησιμοποιεί διαφορετικά τρικ και στυλ άμυνας με σκοπό να χαλάσει το παιχνίδι του αντιπάλου.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ώστε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss