Ακυρώθηκε η έκθεση E3 2023

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση λόγω της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλαμε εμείς και οι συνεργάτες μας για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση ωστόσο έπρεπε να κάνουμε ότι κρίναμε ότι είναι σωστό για τη βιομηχανία και την ίδια την E3» δήλωσε ο Kyle Marsden-Kish του ReedPop σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στην ιστοσελίδα GameSpot. «Εκτιμούμε ότι οι ενδιαφερόμενες εταιρείες δεν θα είχαν έτοιμα playable demos και κατανοούμε ότι οι σημερινές προκλήσεις σε πόρους αποτέλεσαν ένα εμπόδιο που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν για να βρίσκονται αυτό το καλοκαίρι στην E3. Για όσους δεσμεύτηκαν να είναι στην E3 2023, λυπούμαστε που δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε την έκθεση που σας αξίζει και που περιμένατε από τις εμπειρίες εκδηλώσεων της ReedPop».

Οι πληροφορίες διέρρευσαν αρχικά μέσω μίας επιστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλε η ESA στα μέλη της και την οποία έλαβε και το IGN. Η E3 (Electronic Entertainment Expo) «απλώς δεν συγκέντρωσε το ενδιαφέρον που απαιτείται για να την πραγματοποιήσουμε με τρόπο που θα επιδείκνυε το μέγεθος, τη δύναμη και τον αντίκτυπο του κλάδου μας» ανέφερε η ESA στην επιστολή. Σε δήλωση στο GameSpot, η ReedPop επιβεβαίωσε ότι οι ψηφιακές ή online εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί γύρω από την E3 θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Σε αυτές περιλαμβάνονται το Summer Game Fest και τις εκθέσεις των Xbox και Bethesda. Η εταιρεία είπε επίσης ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ESA σε μελλοντικές εκδηλώσεις E3, υποδηλώνοντας ότι η ακύρωση της E3 2023 δεν σηματοδοτεί το τέλος για την εμβληματική αυτή εκδήλωση της βιομηχανίας του gaming. H E3 θα μπορούσε ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί ξανά μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η ακύρωση της E3 έρχεται μετά από μήνες φημών για την κατάσταση της εκδήλωσης. Πολλές μεγάλες εταιρείες, μεταξύ των οποίων και οι Microsoft, Nintendo και Sony ανακοίνωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν στην έκθεση. Η Ubisoft ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι δεν πρόκειται να είναι παρούσα στην E3 και ότι θα πραγματοποιήσει τη δική της ψηφιακή εκδήλωση, την Ubisoft Forward τον Ιούνιο.  

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss