Ακόμη μια Hollywood star υιοθέτησε το bradigan trend

Πρόκειται για την τάση που φόρεσε πρώτη φορά η Katie Holmes το 2019.

Το 2019 ολόκληρος ο πλανήτης μιλούσε για την τάση που λάνσαρε η Katie Holmes περπατώντας στους δρόμους του Soho της Νέας Υόρκης και αναζητώντας ταξί. Ο λόγος για το bradigan. Προέρχεται από τις λέξεις bra (σουτιέν) και cardigan (ζακέτα) και αναφέρεται σε εκείνο το look, το οποίο αποτελείται από μάλλινο bra top και όμοια ζακέτα δημιουργώντας ένα από τα πιο ανεπιτήδευτα, casual chic σύνολα.

Έπειτα από εκείνη την ημέρα, όλο και περισσότερες Hollywood stars φόρεσαν το bradigan προσπαθώντας να κάνουν δική τους αυτήν την τάση ή και να την εξελίξουν. Το ίδιο ακριβώς έκανε πριν λίγες ημέρες και η Hailey Bieber, η οποία εθεάθη μαζί με τη φίλη της, Kendall Jenner, να πηγαίνουν για shopping therapy στο Λος Άντζελες.

Όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες, η Hailey Bieber φόρεσε το bradigan trend με λίγο διαφορετικό τρόπο από την Katie Holmes. Το supermodel επέλεξε να φορέσει αυτήν την τάση σε μπεζ χρώμα, ενώ άφησε τη ζακέτα ανοιχτή, χωρίς να κουμπώσει κανένα κουμπί, σε αντίθεση με την Katie Holmes, που την είχε κουμπώσει στην κοιλιά.

Η Hailey Bieber συνδύασε το bradigan με ψηλόμεσο, denim παντελόνι, πορτοκαλί mules, ενώ δεν παρέλειψε να φορέσει το must αξεσουάρ των τελευταίων μηνών, τη μάσκα προστασίας της.

Διάβασε ακόμα: Το αγαπημένο ρούχο του Chandler από τα «Φιλαράκια» κατέκλυσε το Instagram

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss