Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Στο θέατρο κολλάει και στην εκκλησία, δεν κολλάει ο κορονοϊός”; βίντεο

Στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο Open φιλοξενήθηκε σήμερα ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης που φέτος βλέπουμε στη σειρά της ΕΡΤ, “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”.

Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στα θέατρα για ένα μήνα και δεν… μάσησε τα λόγια του.

“Στα θέατρα ο ένας κάθεται μακριά από τον άλλο, παίρνει ηλεκτρονικά το εισιτήριό του και δεν έχει ακουστεί κανένα κρούσμα από θέατρο. Το θέατρο έχει μεγάλη προετοιμασία. 

Υπάρχει μια διάκριση. Δηλαδή, στα θέατρα κολλάει και στην εκκλησία δεν κολλάει; Για ποιο λόγο αυτή η επιμονή με το θέατρο; Μη φέρω κι άλλο παράδειγμα για τα αεροπλάνα. Φοβάμαι ότι θα είμαστε και οι τελευταίοι που θα ανοίξουμε. Δυστυχώς στη βαριά βιομηχανία, όπως πολλές φορές διαφημίζουν τον πολιτισμό στην Ελλάδα, δεν νομίζω ότι δίνεται η πρέπουσα προσοχή. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο, διότι είναι ένα πράγμα το οποίο δεν έχει κάποια ιδιαίτερη λογική, είναι ότι βλέπουμε ακόμα σε μια ανακοίνωση του πρωθυπουργού να κλείνουν τα θέατρα όπου πάρα πολύ εύκολα μπορούν τα πάντα να ελεγχθούν. Αυτό αποδείχτηκε και από τις λίγες παραστάσεις που παίχτηκαν το καλοκαίρι και όλα πήγαν καλά”

Δες το βίντεο

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss