Αλέξης Γεωργούλης: Παρουσιάστρια και πρώην υποψήφια βουλευτής με το Σύριζα ρίχνει τα βέλη της στον ηθοποιό και ευρωβουλευτή

Η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη, η οποία, στο παρελθόν είχε κατέβει υποψήφια βουλευτής με το Σύριζα, εργάστηκε στην Αυγή και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει εκπομπή στο Kontra channel με μία ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό, στο facebook επιτίθεται στον Αλέξη Γεωργούλη για την παρουσία του στην τηλεόραση, με χρέη παρουσιαστή, σε καθημερινό τηλεπαιχνίδι.

Η Αναστασία Γιάμαλη ρίχνει τα βέλη της στον ευρωβουλευτή του Συριζα χαρακτηρίζοντας τον “ την πιο ενεργή τηλεπερσόνα” παρά ευρωβουλευτή, ο οποίος ασχολείται με τα καθήκοντά του. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής παρουσιάζει στο Οpen κάθε απόγευμα ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων με τον τίτλο Joker και με χρηματικό έπαθλο τα 30.000 ευρώ.

Η δημοσιογράφος του Κοντρα αφήνει αιχμές για την στάση του Συριζα που δεν παίρνει θέση για τον Αλέξη Γεωργούλη και μιλά για αφωνία του κόμματος που παραμένει εντυπωσιακή.

Διάβασε την ανάρτηση της δημοσιογράφου για τον Αλέξη Γεωργούλη: 

Το πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν είναι ότι είναι ηθοποιός που πέρυσι συμμετείχε ως κριτής σε show και φέτος ανέλαβε χρέη παρουσιαστή σε καθημερινό (!!!) τηλεπαιχνίδι, το πρόβλημα είναι ότι είναι πιο ενεργή τηλεπερσόνα πάρα ευρωβουλευτής. Η αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εντυπωσιακή.

Να θυμίσουμε και πέρισυ ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Δημήτρη Κανελλόπουλου, ο οποίος είναι αρθρογράφος στην Εφημερίδα των Συντακτών ,για την συμμετοχή του ως μέλος κριτικής επιτροπής στο γνωστό σόου του Αντέννα “Your Face sounds Familiar”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss