Αλέξης Κούγιας: Ο ξαφνικός θάνατος της πρώτης συζύγου και η αποκάλυψη για το διαζύγιο με την Εύη Βατίδου

Ο Αλέξης Κούγιας άνοιξε την καρδιά του στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day και μίλησε για τον ξαφνικό θάνατο της πρώτης του συζύγου, ενώ έκανε αποκαλύψεις και για το διαζύγιο με την Εύη Βατίδου.

«Όταν πέθανε η πρώτη μου σύζυγος έμενα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο για να μην πάω σπίτι. Σκοτώθηκε 32 μέρες μετά τον γάμο μας, έμεινα 20 χρόνια ελεύθερος μετά. Αφιέρωσα τη ζωή μου στη δικηγορία γιατί η εργασιοθεραπεία μετά το χαμό της συζύγου μου ήταν βάλσαμο. Παντρεύτηκα ξανά στα 51 μου, 52 έκανα τα γιο μου και 55 την κόρη μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός ποινικολόγος.

Αναφορικά με τον χωρισμό του από την Εύη Βατίδου είπε: «Στον γάμο μου ίσως έφταιγα περισσότερο στη λήξη του. Είναι δύσκολη η συζυγική ζωή. Είπα στην πρώην σύζυγό μου να χωρίσουμε καθώς τρώγαμε στη Μύκονο. Είχαμε ακραία αντιδικία για πολλά χρόνια, ζητούσε τη μισή μου περιουσία. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι ότι τα παιδιά μου δεν άκουσαν ποτέ κακή κουβέντα από εμένα για τη σύζυγό μου».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, εξομολογήθηκε: «Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου. Δεν με αδίκησε η φύση παρά τις προσπάθειες του Λαζόπουλου να με βγάλει κοντό. Όταν έχεις παιδιά, απαγορεύεται να ξαναπαντρευτείς και να ξανακάνεις παιδιά. Τα παιδιά μου δεν είδα ποτέ καμία σχέση μου. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ για τη ζωή μου και ας ήμουν δικηγόρος στις πιο σκληρές υποθέσεις της Ελλάδος».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss