Αλεξάνδρα Λοΐζου – Ανδρέας Παναγιώτου: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά! (pics)

Μετά από έναν σφοδρό έρωτα και μια λαμπερή γαμήλια τελετή, το αγαπημένο ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του! Η Αλεξάνδρα Λοΐζου και ο Ελληνοκύπριος μεγιστάνας του real estate, Ανδρέας Παναγιώτου έγιναν πριν λίγες ημέρες για πρώτη φορά γονείς. Σύμφωνα με την Real News, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, η ζωή της Αλεξάνδρας και του Ανδρέα γέμισε με μωρουδίστικες μυρωδιές και πλημμύρισε από χαρά.

Το πρώην μοντέλο και ο σύζυγός της και “βασιλιάς” του real estate διανύουν μια ευτυχισμένη περίοδο και απολαμβάνουν την οικογενειακή θαλπωρή. Κάθε βλέμμα και κάθε γκριμάτσα του μωρού τους είναι αφορμή για χαμόγελα και ζεστές αγκαλιές. Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Λοΐζου γέννησε με καισαρική σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου. Εκτός από τον σύζυγό της, δίπλα της ήταν οι γονείς της, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα για να μοιραστούν με το ευτυχισμένο ζευγάρι αυτές τις μοναδικές στιγμές.

Από τις διακοπές τους στην Μύκονο, το φετινό καλοκαίρι

Αυτές τις ημέρες, βρίσκονται στο σπίτι τους στη βρετανική πρωτεύουσα και ζουν ένα υπέροχο όνειρο αγκαλιά με το μωράκι τους. Μάλιστα, η καλλονή Αλεξάνδρα σχεδιάζει να μετακομίσει στην Αθήνα για να βρίσκεται κοντά στους γονείς της, ώστε να τη βοηθήσουν με την φροντίδα του νεογέννητου γιου της.

Το ζευγάρι, τον περασμένο Ιούνιο γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του, κάνοντας κρουαζιέρα με το σκάφος του επιχειρηματία στην Ελλάδα. Ο γάμος είχε γίνει στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου και είχε απασχολήσει όλα τα lifestyle έντυπα.

Credits: Alex Tsitouridis

Ο ερχομός του γιου τους επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο αυτό τον παράφορο έρωτα!

Κεντρική φωτογραφία: Alex Tsitouridis

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss