Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποκαλύπτει σε ποια φάση βρίσκεται η σχέση της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, μετά την έξοδό του με μελαχρινή καλλονή (βίντεο)

Τις τελευταίες ώρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος βρέθηκαν πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε, μετά την έξοδο του πλαστικού χειρουργού με μια γοητευτική μελαχρινή γυναίκα.

Μιλώντας στο TLIFE η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε παραδεχτεί την ενόχλησή της, μιας και η γυναίκα που συνόδευε τον σύζυγό της ήταν διαχυτική. Το πρωί της Δευτέρας, η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day”, αναφέροντας ότι επικοινώνησε με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και οι δυο τους εξακολουθούν να βρίσκονται σε διάσταση και τονίζοντας ότι δεν παρεξήγησε το εν λόγω περιστατικό, μιας και ο πλαστικός χειρουργός είναι άνετος με τις πελάτισσές του.

“Η κατάσταση παραμένει ίδια, εντάξει έχουμε πει ότι πρόκειται για ένα διάλειμμα… Το διάλειμμα σημαίνει ή ότι γυρίζουμε τη σχέση εκεί που την αφήσαμε ή ότι προχωράμε ξεχωριστά. Ήταν τελείως τυχαία η συνάντησή μας στη Θεσσαλονίκη. Εγώ γενικά πηγαίνω συχνά στη Θεσσαλονίκη τα Σαββατοκύριακα για διάφορες δουλειές που έχω πάνω και ο Αριστομένης έχει το ιατρείο του αντίστοιχα οπότε είναι αναμενόμενο να πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλον.

Εγώ ήξερα τις κοπέλες που ήταν μαζί του, οπότε δεν το παρεξήγησα. Τώρα ο κόσμος, επειδή είδε μια μελαχρινή κοπέλα να βρίσκεται δίπλα του να θεωρήσει ότι κάτι γίνεται. Ήταν λάθος ότι αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν στις φωτογραφίες τόσο κοντά, αλλά γενικά επειδή ο Αριστομένης είναι πολύ άνετος με τις πελάτισσές του…”.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε και τα νέα δεδομένα στη ζωή της λέγοντας: “Πρωτόγνωρο αυτό για μένα. Στην αρχή ήταν πολύ περίεργα, να συνηθίσω λίγο το χώρο, να κοιμάμαι μόνη μου, να μην φοβάμαι. Τώρα πια είμαι καλά”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss