Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Από το καλοκαίρι τα σύννεφα στο γάμο της- Οι τελευταίες κοινές εμφανίσεις με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

Μπορεί να υπήρχαν κάποιες φήμες αλλά χθες “‘εσκασε” η είδηση. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος και η εκρηκτική Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Μέχρι στιγμής, κανένας, από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση του χωρισμού τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, τα σύννεφα στο γάμο του γνωστού  μοντέλου και του διακεκριμένου πλαστικού ξεκίνησαν το καλοκαίρι και μάλιστα δεν πήγαν διακοπές, μαζί για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια!

Η Αλεξάνδρα, η οποία, έγινε ευρέως γνωστή, από τη συμμετοχή της στο “My Style Rocks” είχε δεσμό με τον Αριστομένη, 4 χρόνια πριν τον παραμυθένιο γάμο τους, ο οποίος έγινε τον Ιούλιο του 2018 στο Τατόι, με τη απαστράπτουσα νύφη να έρχεται στην εκκλησία με άμαξα και να φοράει δεύτερο νυφικό στη γαμήλια δεξίωση.

Οσοι τους γνωρίζουν καλά μιλούν για έναν ”βελούδινο” χωρισμό ενώ, ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία της έκδοσης του διαζυγίου.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε πριν  8 χρόνια και όπως έχει δηλώσει η Αλεξάνδρα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, τον εμπιστεύτηκε για να διορθώσει την εμφάνισή της. “Εμπιστεύτηκα τον άνθρωπο μου για να κάνω αισθητική στήθους. Ήθελα να το κάνω από καιρό, πριν γνωρίσω τον Αριστομένη, ωστόσο, μετά εκείνος μου έκανε και μια μικρή επέμβαση στη μύτη”…

Δες φωτογραφίες από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του Αριστομένη και της Αλεξάνδρας

Στις 11 Φεβρουαρίου στην επίσημη πρεμιέρα της Έλντας Πανοπούλου

Στις 23 Φεβρουαρίου στο Έναστρον

10 Μαρτίου 2020 στο Box που τραγουδούσαν οι Μέλισσες

Στις 15 Ιουνίου του 2020 η Αλεξάνδρα και ο Αριστομένης διασκέδασαν στον Νίκο Βέρτη

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Αλεξάνδρας στις 10 Σεπτεμβρίου του 2020 χωρίς τον Αριστομένη

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss