Αλλάζουν όλα στον ΠΑΟ – Αυτός βάζει λεφτά, υπογράφουν δύο παικταράδες – “Χουνέρι” από Σφαιρόπουλο | του Pick n’ Scroll

Οι δύο μήνες που θα φέρουν τα πάνω-κάτω και η συμφωνία που θα γεμίσει με χρήματα τα ταμεία στο Τριφύλλι. Γιατί δεν υπάρξει ξανά τόσο κακή σεζόν και οι εξελίξεις που θα γεμίσουν τα ταμεία της ΚΑΕ. Τι συμβαίνει με Γιαννακόπουλο και οι πρώτες μεταγραφές.

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την ΤΣΣΚΑ και τερμάτισε στην 16η θέση, ολοκληρώνοντας έτσι μία πολύ κακή παρουσία στην Ευρωλίγκα. Είναι μια κατάσταση, που δεν θέλουν με τίποτα να ξαναζήσουν οι Παναθηναϊκοί και μάλλον η επιθυμία τους θα γίνει πραγματικότητα.

Και αυτό, γιατί η ομάδα τους θα είναι με διαφορετικά δεδομένα τη νέα χρονιά. Γυρίσει, δεν γυρίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Και θα είναι περισσότερα τα χρήματα, καθώς υπάρχουν πλέον τα έσοδα από το στοίχημα, ενώ αναμένεται να ανοίξουν και τα γήπεδα. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά. Το επόμενο δίμηνο είναι πιθανό το ΟΑΚΑ να περάσει στην κυριότητα του «τριφυλλιού», κάτι, που αν γίνει, αλλάζει πολύ τα δεδομένα για τον εξάστερο.

Και θέλετε κάτι πιο σημαντικό και πιο άμεσο; Αναμένεται να είναι περισσότερα τα έσοδα από την Ευρωλίγκα. Δεν βλέπετε τι χαμός γίνεται με τις 7 ομάδες, που αντιδρούν για τον Τζόρντι Μπερτομέου; Η τάση είναι να αποκεφαλιστεί ο Ισπανός δικηγόρος. Και να μην γίνει, όμως, αυτό, είναι τόσο μεγάλη η πίεση προς την Ευρωλίγκα, που είναι απίθανο πλέον οι ομάδες να μην πάρουν περισσότερα χρήματα από την επόμενη χρονιά από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι για να σώσει το τομάρι του ο Μπερτομέου, θα έχει κάποιο τέτοιο σχέδιο προς αυτή την κατεύθυνση.

Όπως και να έχει, πάμε για αυξημένα έσοδα, κάτι, που αυτομάτως θα σημάνει το κλείδωμα του Νέντοβιτς και του Χεζόνια, δύο παικτών, που έχουν εκφραστεί ανοιχτά για παραμονή τους στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Βέβαια το…μαράζι των Παναθηναϊκών είναι ένας πολύ καλός πλέι-μέικερ, αλλά εν τέλει μπορεί να γίνει αυτό, που δεν έγινε πέρυσι με τον Νίκολας Λαπροβίτολα της Ρεάλ να πηγαίνει αυτή τη φορά προς το ΟΑΚΑ και να φοράει την «πράσινη» φανέλα. Πολλοί Παναθηναϊκοί γουστάρουν τον Τόμας Ουόκαπ της Ζαλγκίρις, αλλά ο Αμερικάνος δείχνει να κλείνει στην Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που επίσης τον θέλει τρομερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: “Εξαφάνισε” τον Χεζόνια ο Κάτας! – Το μεγάλο λάθος με τον Κροάτη σταρ – Φταίει και αυτός γιατί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss