Αμυνες μεγάλων σε δοκιμασία

Οι άμυνες των Μπάγερν και Γιουβέντους φέτος δεν είναι αξιόπιστες, κατά σύμπτωση έχουν κρατήσει το μηδέν μόλις σε δύο αγώνες στο πρωτάθλημα. Θα δοκιμαστούν απόψε από Λεβερκούζεν και Πάρμα αντίστοιχα, σε δύο απαιτητικά παιχνίδια.

Ντέρμπι κορυφής στην Bundesliga και μάλιστα με την αήττητη Λεβερκούζεν στην πρώτη θέση, με +1 από τη… δυνάστη του γερμανικού ποδοσφαίρου Μπάγερν. Μια Μπάγερν η οποία φέτος στο πρωτάθλημα και στα πρώτα παιχνίδι δείχνει να μην έχει και ιδιαίτερη… όρεξη και συγκέντρωση, ειδικά στο αμυντικό σκέλος. Στις δώδεκα πρώτες αγωνιστικές έχει δεχτεί 18 γκολ, μόλις σε δύο περιπτώσεις έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, δέχεται έστω ένα γκολ στα επτά τελευταία. Η εξαιρετική φέτος Λεβερκούζεν, που μετρά τρεις σερί νίκες και επτά στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, θα ζορίσει ασφαλώς την άμυνα της Μπάγερν, Ματς που θα έχει ρυθμό και σκοράρισμα, το G/G & Over 2,5 σε τιμή 1,60 στον ΟΠΑΠ είναι στήριγμα.

Και στη Serie A η Γιουβέντους φέτος δεν δείχνει συγκεντρωμένη αμυντικά, σε 11 αγώνες έχει δεχτεί 10 γκολ, μόλις σε δύο περιπτώσεις έχει κρατήσει το μηδέν, ενώ επιτρέπει ακριβώς ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. Στο 1-1 με την Αταλάντα την Τετάρτη απειλήθηκε και με την ήττα, δείγμα του ότι δεν έχει την αμυντική προσήλωση που θα έπρεπε. Η αντίπαλος Πάρμα μπορεί να μην έχει πετύχει γκολ στα τρία τελευταία ματς στο γήπεδό της, είναι ομάδα που αρέσκεται ωστόσο να παίζει στην κόντρα επίθεση, δυσκολεύεται με κλειστές άμυνες. Θα βρει ευκαιρίες στο ανοιχτό γήπεδο και το 1,80 του G/G στον ΟΠΑΠ, μπορεί να αναζητηθεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:30): ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ: G/G & Over 2,5 (1,60)
(21:45): ΠΑΡΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: G/G (1,80)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss