Ανακαλύψτε must-have παπούτσια & αξεσουάρ από τη χειμερινή συλλογή HARALAS

Η νέα συλλογή HARALAS AUTUMN/WINTER 20 έρχεται για να προσθέσει την πινελιά της σε όλες μας τις εμφανίσεις, από το πρωί έως το βράδυ και να μας θυμίσει να είμαστε Μαζί!

Στο σήμερα, χωρίς τοπικούς και χρονικούς προσδιορισμούς, οι πρωταγωνιστές μέσα από τον φακό του γνωστού φωτογράφου μόδας Stratis Kas βρίσκουν τον τρόπο μιας ιδιότυπης επικοινωνίας, έτσι όπως το προστάζουν οι επιταγές της εποχής.

Οι πρωταγωνιστές του HARALAS είναι Restless.

Αναδεικνύουν το προσωπικό στυλ κι εξυμνούν την ατομική έκφραση. Γνωρίζουν πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ we are all together! Η μόδα γίνεται υπόθεση προσωπική, τα παπούτσια & τα αξεσουάρ γίνονται το όχημα στην ανάδειξη της προσωπικής αισθητικής. Και το εγώ, γίνεται εμείς.

Μέσα σε ένα ξεχωριστό οπτικό παιχνίδι μεταξύ κλασικού και μοντέρνου, η νέα συλλογή HARALAS συνδυάζει τις τελευταίες τάσεις, με τις updated ανάγκες. Με super fashion forward επιλογές αλλά και με αγαπημένα, κλασικά κομμάτια, ο HARALAS γίνεται ο μοναδικός προορισμός για όλους όσους επιθυμούν να κάνουν το δικό τους statement μόδας.

Κι αυτή τη σεζόν το own label του brand αναμειγνύεται με δημοφιλή σήματα μόδας, όπως η Nine West, DKNY, UGG, Guess, Kendall + Kylie, Dr.Martens, Superga, Sisley, MEXX & πολλά ακόμη, που δίνουν τη δική τους δυναμική στη συλλογή και συνθέτουν μια προϊοντική παλέτα πολυάριθμων επιλογών.

FOR RESTLESS HER

Tα key pieces της συλλογής δεν είναι άλλα από τα cool δερμάτινα combat μποτάκια με τον εκκεντρικό σχεδιασμό, όπως και οι άκρως εντυπωσιακές knee high & over the knee μπότες που θα συνοδεύσουν επάξια όλα τα feminine outfits.

Τετράγωνα, στρογγυλά, ή αλλιώς, τα νέα πολυμορφικά τακούνια θα γίνουν οι πραγματικοί head – turners, δίνοντας άλλη πνοή κι ένα χαριτωμένο twist σε new in μποτάκια & γόβες. Για τις sporty chic εμφανίσεις, θα διχαστούμε, αναμφίβολα, ανάμεσα στα αγαπημένα μας chunky και sock sneakers.

haralas1

FOR RESTLESS HIM

Δερμάτινα μποτάκια για semi-casual εμφανίσεις, δετά για το γραφείο & slip – ons για τα smart chic ντυσίματα της σεζόν, συγκεντρώνονται στην αντρική συλλογή σε πληθώρα σχεδίων και go-with-everything αποχρώσεων. Τα fashion pieces της συλλογής συμπληρώνονται από τα αγαπημένα brands Camel Active, Camper, Gant, Geox, Kricket και πολλά ακόμη.

hhhharalas

Η νέα συλλογή HARALAS A/W 20 διατίθεται στα φυσικά καταστήματα & στο haralas.gr.

STORES

ΓΛΥΦΑΔΑ
Πλ. Εσπερίδων & Κύπρου 72, +30 211 1088 135

ΜΑΡΟΥΣΙ
The
Mall Athens
Aνδρέα Παπανδρέου 35, +30 211 1088 115

GOLDEN HALL
Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, +30 211 1088 126

CORNERS

Attica City Link,
Πανεπιστημίου 9, +30 211 1802 756

Notos Galleries,
Τσιμισκή 324 Θεσσαλονίκη, +30 211 1088 180

CYPRUS

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Nicosia Mall

Μαδρίτης 2, +357 22656 807

ΠΑΦΟΣ
Kings Avenue Mall
Αποστόλου Παύλου & Τάφων Βασιλέων 2, +357 22656 802

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss