Ανακοινώθηκε… ιερόσυλο remake για την ταινία The Others – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Τα remake παλιών ταινιών αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο και η ταινία The Others θα αποκτήσει ένα τέτοιο, όπως ανακοινώθηκε σχεδόν 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία για την κινηματογραφική προσπάθεια με την Nicole Kidman.

Aκόμα μια σύγχρονη μεταφορά λοιπόν με την Universal Pictures να παίρνει τα δικαιώματα, όπως αναφέρεται θα γίνει σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή, χωρίς ακόμα να υπάρχουν ακόμα περαιτέρω λεπτομέρειες.

H υπόθεση για την original ταινία: Νήσος Τζέρσεϊ, 1945. Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει τελειώσει, αλλά ο σύζυγος της Γκρέις δεν έχει επιστρέψει από το μέτωπο. Σε μια απομονωμένη βικτωριανή έπαυλη, η Γκρέις μεγαλώνει τα δύο της παιδιά, την Άνν και τον Νίκολας, με αυστηρή πειθαρχία και έντονη θρησκευτική πίστη. Αυτό που τα κάνει να υποφέρουν, όμως, είναι μια παράξενη ασθένεια που δεν τους επιτρέπει την άμεση έκθεση στο φως του ήλιου. Οι τρεις νέοι υπηρέτες, που προσλαμβάνονται από την οικογένεια, οφείλουν να προσέχουν τον πιο αυστηρό κανονισμό: το σπίτι πρέπει να μένει πάντοτε σκοτεινό και καμία πόρτα δεν πρέπει να ανοίγει προτού κλείσει και κλειδωθεί η προηγούμενη! Ο ήδη παράξενος τρόπος ζωής της οικογένειας διαταράσσεται ακόμη περισσότερο, όταν τα δύο παιδιά αποκαλύπτουν στη μητέρα τους ότι το σπίτι κατοικείται και από μια «άλλη» οικογένεια…

Η σκηνοθεσία ήταν του Alejandro Amenábar, ενώ πρωταγωνίστησαν οι Nicole Kidman, Fionnula Flanagan, Christopher Eccleston, Elaine Cassidy, Eric Sykes, Alakina Mann, James Bentley, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss