Ανακοινώθηκε ο Ethan Hawke ως villain στην σειρά Moon Knight της Marvel και θα γίνει χαμός – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Με τις σειρές να αυξάνονται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, η Marvel δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτό το γεγονός και μεταξύ άλλων θα γίνει και αυτή του Moon Knight για το Disney+.

O Jeremy Slater, που είναι συνδημιουργός για την σειρά του Netflix, Umbrella academy, θα επιμεληθεί το σενάριο για το Moon Knight, με τα γυρίσματα να ξεκινούν σε λίγο καιρό. Ο Oscar Isaac θα είναι ο πρωταγωνιστής ως Marc Spector, ενώ ανακοινώθηκε και ο Ethan Hawke στον ρόλο του villain (άγνωστο ακόμα ποιον θα υποδυθεί). και έχουμε τους σκηνοθέτες Justin Benson και Aaron Moorhead.

Ο Moon Knight έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1975, όταν μετά από την σχετική χαλάρωση του Comics Code Authority, οι εκδότες είχαν αρχίσει να πειραματίζονται με πιο “σκοτεινούς” χαρακτήρες. Συνοπτικά, η ιστορία του έχει ως εξής: ο Marc Spector, είναι ένας μισθοφόρος που σκοτώθηκε στην Αίγυπτο, συμπωματικά μπροστά σε ένα άγαλμα του θεού Khonsu, ο οποίος τον επανάφερε στη ζωή, αλλά με ένα τίμημα. Ως θεός του φεγγαριού, ο Khonsu έχει τέσσερις διαφορετικές όψεις (μία για κάθε φάση της σελήνης) κι έτσι ο Marc επανήλθε στη ζωή με τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss