Ανακοινώθηκε το φινάλε για την σειρά Black Lightning – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Μπορεί η DC όπως και γενικότερα οι υπερήρωες να έχουν αρχίσει να επεκτείνονται στην μικρή οθόνη, ωστόσο τελικά το Black Lightning ανακοινώθηκε πως θα έχει φινάλε στην επερχόμενη τέταρτη σεζόν. Θα γίνει μια νέα spinoff με βάση τον χαρακτήρα Painkiller.

Η σειρά έχει να κάνει με τον Jefferson Pierce, έναν πρώην υπερήρωα, νυν διευθυντή σχολείου, ευτυχισμένο πατέρα δύο κοριτσιών και πρότυπο για την πόλη της Νέας Ορλεάνης. Όταν οι κόρες του και η κοινότητα πέσουν θύματα της βίαιης συμμορίας The One Hundred, ο Jefferson θα αναγκαστεί να επιστρέψει ως Black Lightning, χρησιμοποιώντας τη δύναμή του να παράγει και να ελέγχει ηλεκτρισμό.

Ο ήρωας εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1977 και υπήρξε μέλος της Justice League ενώ οι κόρες του, Anissa και Jennifer επίσης ηρωίδες, υπήρξαν μέλη των The Outsiders και Justice Society of America.

Παραγωγός είναι ο Greg Berlanti από τις σειρές Arrow, Flash, Supergirl και Legends of Tomorrow. Tο Black Lightning είναι ο πρώτος Αφροαμερικάνος ήρωας της DC και μάλιστα για σειρά. Ο Cress Williams θα βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ μαζί του είναι οι China Anne, Christine Adams και Nafessa Williams.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss