Ανακοινώθηκε prequel για τo Hunger Games – Cineramen

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 κριτική

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Οι άνθρωποι του Χόλιγουντ φαίνεται ότι με τίποτα δεν θέλουν να αφήσουν κάποιο franchise (είτε αυτό είναι επιτυχημένο, είτε όχι) και αυτό ισχύει φυσικά και με τις επιτυχημένες ταινίες των Hunger Games, που δεν τέλειωσαν έτσι απλά.

Θα γίνει prequel ταινία για τα Hunger Games, που θα βασίζεται στο βιβλίο της Suzanne Collins, συγγραφέα της τριλογίας, The Ballad of Songbirds and Snakes. Η ταινία θα είναι σε σκηνοθεσία του Francis Lawrence που ξεκίνησε το franchise και ο Michael Arndt (Little Miss Sunshine, Toy Story 3) θα επιμεληθεί το σενάριο.

Θα εξελίσσονται σε μια εντελώς διαφορετική εποχή, όπως αναφέρει η παραγωγός των ταινιών “Hunger Games”, Nina Jacobson, ενώ θα έχει διαφορετική αισθητική και θα είναι λιγότερο… εντυπωσιακό και πιο ουσιαστικό το prequel. Έχει να κάνει με τον Πρόεδρο Snow και εστιάζει στην εξέλιξη της Panem και του μελλοντικού αρχηγού της.

Το βιβλίο εξελίσσεται 64 χρόνια πριν τα γεγονότα του πρώτου βιβλίου της σειράς “Αγώνες Πείνας” και έχει να κάνει την ιστορία των 10ων Αγώνων. Σύμφωνα με την πρόεδρο του εκδοτικού οίκου Ellie Berger, το νέο δυστοπικό μυθιστόρημα θέτει πολύ σημαντικά ερωτήματα σε σχέση με την εξουσία, τη χρήση βίας και την ανθρώπινη φύση, ενώ η Collins δήλωσε ότι με αυτό το βιβλίο ήθελε να εξερευνήσει τη βαθύτερη ουσία της ανθρώπινης ψυχής σε σχέση με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Οι περίοδος των δέκα ετών μετά τον πόλεμο, οι “Σκοτεινές Ημέρες” του Panem, κατά τη διάρκεια των οποίων ένα έθνος προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του, αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για να εξερευνηθούν οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss