Ανθή, 25 ετών: «Οι γονείς του φίλου μου δεν ξέρουν ότι είναι gay. Εκείνος θέλει να παριστάνουμε το ζευγάρι μπροστά τους»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Ανθής όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open! Η 25χρονη Ανθή έχει ένα θέμα με τον κολλητό της. Είναι φίλοι πολλά χρόνια και μιλάνε για τα πάντα. Πριν από λίγο καιρό της αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Η Ανθή δεν είχε καταλάβει τίποτα πιο πριν, τόσα χρόνια. Δεν το έχει πει στους γονείς του, μόνο εκείνη το ξέρει και οι γονείς του του λένε όλη την ώρα κουβέντες όπως πότε θα φέρει καμιά κοπέλα στο σπίτι. Εκείνος αφού της είπε της Ανθής για τις προτιμήσεις του της ζήτησε να παριστάνουν το ζευγάρι για τους γονείς του. Η Ανθή του είπε ότι είναι προτιμότερο να μιλήσει στους γονείς του από το να τους κοροϊδεύει. Εκείνος όμως επιμένει ότι δεν θέλει.
Η Κάτια είναι 27 χρονών και θέλει βοήθεια στο πρόβλημά της. Τα είχε με ένα παιδί για 2 χρόνια και χωρίσανε επειδή το ήθελε εκείνος. Εκείνη θύμωσε πολύ και ήθελε να κάνει κάτι για να ζηλέψει ο άλλος. Είπε σε μια κοινή γνωστή τους ότι τα έχει με ένα άλλο παιδί, τον οποίο ήξερε ότι ο πρώην της τον ζήλευε. Η κοινή φίλη τα είπε στον πρώην, όμως εκείνος δεν ζήλεψε, αλλά έκανε φασαρία λέγοντας ότι τα είχε καιρό πριν μαζί του και ότι τον κορόιδευε τόσο καιρό. Η Κάτια προσπάθησε να του εξηγήσει ότι όσο καιρό ήταν μαζί δεν είχε κάνει τίποτα με κάποιον άλλον αλλά αυτός πιστεύει τα δικά του. Τώρα θέλει ο πρώην της να τον πάρει τηλέφωνο τον φίλο της Κάτιας, ο οποίος δεν ξέρει τίποτα για αυτό το σχέδιο. Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss