Αντετοκούνμπο: Οι φανέλες του Σπανούλη και «ο Κόμπι της Ευρώπης» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με τον Βασίλη Σπανούλη, που του πρόσφερε δυο υπογεγραμμένες φανέλες και εκείνος τον αποκάλεσε «Κόμπι της Ευρώπης»

Ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκεται στην Ελλάδα και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ κάνοντας προπονήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο 26χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς συναντήθηκε με τον Βασίλη Σπανούλη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να του δίνει δύο φανέλες του.

Ο δις πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ είχε ζητήσει από τον αρχηγό του Ολυμπιακού μια φανέλα του. Υπογεγραμμένη και με αφιέρωση. Και αυτό έγινε, πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί κάτι διαφορετικό…

Ο φόργουορντ των «Ελαφιών» και ο αρχηγός των Πειραιωτών βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν για αρκετή ώρα πριν αρχίσει η προπόνηση του MVP του ΝΒΑ.

Ο «V-Span» τήρησε την υπόσχεση του και του έδωσε τη φανέλα που φορούσε την περσινή σεζόν, όταν και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας και τη φανέλα με την οποία αγωνίζεται τη φετινή χρονιά.

Την ίδια στιγμή που ο Γιάννης, γεμάτος υπερηφάνεια, έλεγε σε μέλη του προπονητικού σταφ των Μπακς πως «ο Σπανούλης είναι ο Κόμπι της Ευρώπης».

Ο 38χρονος γκαρντ των «ερυθρολεύκων», ζήτησε και αυτός με τη σειρά του φανέλα από τον «Greek Freak», με τον Γιάννη να υπόσχεται πως θα ανταποδώσει.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss