Αν θέλεις sun kissed αποτέλεσμα στα μαλλιά σου το καλοκαίρι δοκίμασε τα tennis highlights

Τα tennis highlights είναι ακριβώς αυτό που όλες θέλουμε το καλοκαίρι από τα μαλλιά μας: πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες που να μοιάζουν όμως φυσικές!

Όσο ο καιρός ζεσταίνει, όσο το καλοκαίρι κάνει ολοένα και πιο αισθητή την παρουσία του άλλο τόσο εμείς δελεαζόμαστε να κάνουμε μια ανανέωση στα μαλλιά μας. Κι όπου ανανέωση βλέπε αλλαγή στο χρώμα μαλλιών. Μισό λεπτό! Δεν εννοώ κάποια ριζική αλλαγή τού τύπου από μελαχρινή να γίνεις ξανθιά. Μιλώ για μια ανεπαίσθητη αλλαγή που θα κάνει πιο fresh το χρώμα μαλλιών σου και σίγουρα πιο καλοκαιρινό. Πώς μεταφράζεται αυτό; Σε tennis highlights.

Trending! Το Louis Vuitton brown είναι το απόλυτο καστανό του καλοκαιριού
Τι είναι τα tennis highlights
Φαντάσου τον εαυτό σου να παίζει τένις σε ένα τερέν και να σε «λούζει» ο ήλιος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα μαλλιά σου αυτόματα θα αποκτήσουν φυσικές ξανθές ανταύγειες χωρίς να έχεις κάνει απολύτως τίποτα. Αυτά ακριβώς είναι τα tennis highlights!

Πρόκειται, στην ουσία, για λεπτά babylights σε απόχρωση λίγο πιο ανοιχτή από το φυσικό σου χρώμα, η οποία αναμειγνύεται σε όλα τα μαλλιά και δημιουργεί ένα πολύ φυσικό, sun kissed αποτέλεσμα. Τα tennis highlights δίνουν, επίσης, διάσταση στα μαλλιά, ενώ – εδώ είναι το καλύτερο- δεν χρειάζονται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Ευτυχώς, με ένα-δυο ραντεβού στο κομμωτήριο μέσα στο καλοκαίρι θα μπορείς να έχεις τα πιο υπέροχα tennis highlights στα μαλλιά σου και να μοιάζεις από το πρωί ως το βράδυ σαν να… σε έχει «λούσει» ο ήλιος.

Hair color inspo
Για να μη σου λέω άλλα, όμως… Μπες στην gallery και δες μερικά παραδείγματα των tennis highlights. Όπως θα διαπιστώσεις, οι συγκεκριμένες ανταύγειες απευθύνονται και στα κορίτσια που είναι καστανά αλλά και σε όσες έχουν ξανθά ή κόκκινα μαλλιά. Είναι ένα hair color trend κυριολεκτικά για όλες!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss