Αν σου άρεσε μικρή το παραμύθι του Peter Pan η φετινή μόδα θα σε κάνει πολύ χαρούμενη

Αυτό το νέο trend για τη σεζόν F/W 2020-21 είναι σίγουρα ονειρικό!

Σίγουρα θα έχεις δει έστω και μία φορά στη ζωή σου την πιο διαχρονική παιδική ταινία όλων των εποχών: αυτή του Peter Pan. Ο αγαπημένος ήρωας που πρωταγωνιστούσε στις ιστορίες που «έτρεφαν» την παιδική φαντασία από τα 20’s και μετά, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την δημιουργία ενός νέου, εντυπωσιακού fashion trend.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, ορισμένες τάσεις έρχονται και μένουν για καιρό στο προσκήνιο ενώ άλλες κάνουν το πέρασμά τους και σε βάθος χρόνου εξαφανίζονται οριστικά από το χάρτη της μόδας. Επίσης είναι πολύ συχνό φαινόμενο προηγούμενες κυρίαρχες τάσεις να επιστρέφουν και πάλι σε νέα όμως εκδοχή.

Το «Peter Pan collar», ή όπως εμείς αποκαλούμε υπερμεγέθης γιακάς, έχει κάνει φέτος αισθητή την παρουσία του στις συλλογές όλων των μεγάλων Oίκων και brands. O Ganni πόνταρε και αποθέωσε πέρσι το συγκεκριμένο trend, κάνοντάς το γνωστό στο ευρύ κοινό. Συγκεκριμένα το πουκάμισό τους έγινε άμεσα best seller και σήμα κατατεθέν του fashion brand. Την ίδια ώρα oi Oίκοι Μόδας La Veste και Batsheva δημιούργησαν ιδιαίτερα πουκάμισα βασισμένα στην κάπως ονειρική, αυτή τάση.

Φέτος, με μια πρώτη ματιά στις συλλογές των μεγάλων οίκων έχουμε ήδη δει αρκετά ρούχα με κεντημένους, άκρως εντυπωσιακούς γιακάδες. Μπορείς να υιοθετήσεις εύκολα το trend προσθέτωντας ένα «Peter Pan collar» πουκάμισο στη γκαρνταρόμπα σου. Είναι ιδανικό για να συνθέσεις ένα office look που αποπνέει κύρος, στυλ και φινέτσα. Όσον αφορά τις νυχτερινές σου εξόδους, ένα φόρεμα με πρωτότυπο γιακά αρκεί για να τραβήξεις τα βλέμματα και να ξεχωρίσεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας:@liketoknow.it

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss