Αν υποφέρεις από ακμή στα 30 σου, υπάρχει ένας ορός που μπορεί να σε βοηθήσει!

Είναι ό, τι καλύτερο θα ακούσεις σήμερα 

Η ακμή ενηλίκων είναι ένα από τα πιο εκνευριστικά και απογοητευτικά πράγματα που μπορούν να συμβούν σε μία γυναίκα. Έχοντας περάσει μία εφηβεία με καθαρό πρόσωπο, το να αντιμετωπίσεις τα σπυράκια σαν ενήλικη είναι άδικο και πολύ πιο δύσκολο σαν περίπτωση να αντιμετωπιστεί. Γνωρίζοντας όλα αυτά όμως, καθώς και τη διαφορετική φύση της ακμής των ενηλίκων, οι επιστήμονες της La Roche-Posay, της #1 μάρκα περιποίησης που συνιστούν οι δερματολόγοι παγκοσμίως, δημιούργησε τον πρώτο της ορό για το δέρμα με τάση ακμής, ειδικά σχεδιασμένο για ενήλικες. Το νέο Effaclar Ultra Concentrated Serum εξασφαλίζει αποδεδειγμένη άμεση αποτελεσματικότητα, με ορατή βελτίωση του δέρματος από την 1η μέρα.

Με το 40% των γυναικών ηλικίας 20-40 ετών να εξακολουθούν να πάσχουν από ακμή, η δερματική αυτή πάθηση συνεχίζει να αποτελεί πρόβλημα και μετά το πέρας της εφηβείας, με σημαντικό ψυχολογικό αντίκτυπο στην αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση του ατόμου. Σε σύγκριση με τους εφήβους, οι γυναίκες με δέρμα με τάση ακμής έχουν διαφορετικές προσδοκίες ως προς την υφή των προϊόντων που χρησιμοποιούν. Εκτός από τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα, σημασία για εκείνες έχουν και τα σημάδια ακμής. Τα σημάδια αυτά οφείλονται κυρίως στη μη συμμόρφωση σε δερματολογικές θεραπείες και σε καλλυντικά προϊόντα με πολύ επιθετική δράση (π.χ. μηχανική απολέπιση).

«Στις ενήλικες γυναίκες, η ακμή χαρακτηρίζεται από φλεγμονώδεις κύστες που παρατηρούνται στην περιοχή της γνάθου και στον λαιμό», λέει η καθηγήτρια Δρ. Brigitte Dreno, δερματολόγος και Πρόεδρος του Τμήματος Δερματολογίας – Ογκολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νάντης στη Γαλλία. Οι εξάρσεις ακμής πριν από την εμμηνόρροια είναι συνήθεις, και συνδέονται με τις ορμονικές μεταβολές. Μολονότι το 50-60% των περιπτώσεων μοιάζουν με την εφηβική ακμή, η ακμή των ενηλίκων παρουσιάζει εντονότερη περίσσεια σμήγματος, η οποία οδηγεί σε κλειστούς φαγέσωρες και επιφανειακές φλεγμονώδεις αλλοιώσεις.»

Το Effaclar Ultra Concentrated Serum εμπεριέχει έναν συνδυασμό απολεπιστικών και καταπραϋντικών ενεργών συστατικών σε υψηλές συγκεντρώσεις, για μέγιστη αποτελεσματικότητα στο δέρμα με τάση ακμής ενηλίκων:

  • LHA (0,45%): παράγωγο σαλικυλικού οξέος, το οποίο απολεπίζει απαλά την επιφάνεια του δέρματος και βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.
  • Σαλικυλικό οξύ (1,5%): συντίθεται φυσικά από κάποια φυτά και απαντάται στα φρούτα, διεισδύει βαθύτερα στο δέρμα αποφράσσοντας τους πόρους και προλαμβάνοντας τη συσσώρευση σμήγματος.
  • Γλυκολικόοξυ ́(3,5%): συντίθεται φυσικά από ζαχαρότευτλα, ενεργοποιεί τηνκυτταρική ανανέωση βελτιώνοντας τη λάμψη και τη διαύγεια του δέρματος, με υψηλή αποτελεσματικότητα στα σημάδια.
  • Νιασιναμίδη (2%): απαντάται εκ φύσεως στο σώμα μας και είναι γνωστή και ως βιταμίνηΒ3, ενισχύει τον δερματικό φραγμό, μειώνει τους πόρους και φωτίζει τις σκούρες κηλίδες.
  • Ιαματικό νερό La Roche-Posay (2%): προσφέρει καταπράυνση και ανακουφίζει από́ τη δυσφορία.
  • Την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα του ορού συμπληρώνουν η υψηλή ανοχή και η ευχάριστη υφή του προϊόντος: το 100% των χρηστών συμφώνησαν ότι νοιώθουν το δέρμα τους άνετο, το 98% δήλωσαν ότι το προϊόν είναι απαλό με το δέρμα, και το 97% ανέφεραν ότι προσφέρει αίσθηση ευεξίας στο δέρμα. Είναι ήδη διαθέσιμος στα φαρμακεία οπότε μένει μόνο να τον αναζητήσεις!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss