Απίθανοι! Τι έκαναν Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια μετά τον ΠΑΟΚ – Παίζουν… χθες και για πλάκα στον ΠΑΟ | του Λάζαρου Γεωργίδη

ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός: Ολόκληρο θέμα έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με τους Μαουρίτσιο και Βιεϊρίνια, καθώς ο πρώτος έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ενώ ο δεύτερος φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στο να τον ακολουθήσει.

Οι δύο παίκτες εδώ και κάμποσο καιρό συμμετείχαν στις προπονήσεις του ΑΣ Νεάπολης, προκειμένου να κρατηθούν σε φόρμα μέχρι να βρεθεί ομάδα για να υπογράψουν. Κι ενώ σε γενικές γραμμές αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο να μάθουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, τελικά δεν ήταν και λίγα εκείνα τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε.

Να αρχίσουμε με τον Μαουρίτσιο, ο οποίος έχει υπογράψει ήδη με τους Πράσινους, άρα ίσως η δική του περίπτωση να έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με όσα μάθαμε βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, εξού και πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά τεστ στα οποία συμμετείχε. Προφανώς μπορεί να προπονηθεί σε υψηλούς ρυθμούς και ένταση, όπως και ο Βιεϊρίνια που δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει στους Πράσινους.

Οι δύο παίκτες έχουν φάει με τα κουτάλια τα γήπεδα και γνωρίζουν άριστα τι χρειάζεται να κάνουν για να βρίσκονται μόνιμα σε φόρμα. Και από τη στιγμή που θα βρεθούν σε ρυθμούς ομάδας επιπέδου Σούπερ Λιγκ, θα χρειαστούν ελάχιστο διάστημα για να φορμαριστούν στις δικές της συνθήκες.

Ο Μαουρίτσιο είναι και επίσημα παίκτης των Πράσινων, ο Βιεϊρίνια είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσει και μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα αλλάξει η αρχική σύνθεση του Παναθηναϊκού με την παρουσία του, ή τους… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα γινόταν… πόλεμος! Αυτόν ήθελε να φέρει ο Αλαφούζος στον ΠΑΟ – Έχει άριστες σχέσεις με Μαρινάκη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss