Απίθανος σκύλος: Το πιτ μπουλ που νομίζει ότι είναι γάτα

O Μάκο είναι ένας σκύλος, ένα πιτ μπουλ 3,5 ετών τον οποίο υιοθέτησαν από καταφύγιο ζώων όταν ήταν μόλις 2 ετών.

Το άγχος των νέων ιδιοκτητών του ήταν μεγάλο καθώς αναρωτιόντουσαν αν θα τα πήγαινε καλά με τις δύο γάτες που είχαν σπίτι τους. Το μικρό πιτ μπουλ όχι απλά τα πήγε καλά, αλλά πλέον νιώθει και εκείνος… γάτα.Όταν άρχισαν σταδιακά να φέρνουν τα ζωάκια σε επαφή, διαπίστωσαν ότι ο Μάκο άρχισε να σκαρφαλώνει στα τραπεζάκια, αρχικά του σαλονιού. Στην αρχή θεώρησαν ότι ήταν απλώς ενθουσιασμένος και γεμάτος ενέργεια. Λίγο αργότερα κατάλαβαν ότι δεν ήταν απλά ενθουσιασμός. Αλλά ο σκυλάκος τους μιμούνταν τις γάτες τους.«Ανέβαινε στο πάσο, στον πάγκο της κουζίνας, πήδαγε μαζί τους. Ήθελε απλά να είναι μαζί τους όλη την ώρα».

Οι νέοι του ιδιοκτήτες εικάζουν ότι ο Μάκο είχε μεγαλώσει με γάτες στο παλιό του σπίτι και κάπως έτσι είχε αποκτήσει συνήθειες και συμπεριφορές αιλουροειδών. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς ότι βρήκαν το πιτ μπουλ πάνω στο ψυγείο αραγμένο, να απολαμβάνει τη θέα, σαν… κλασική γάτα;

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ Αχινός - Το απόλυτο trend

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ Αχινός – Το απόλυτο trend του καλοκαιριού!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss