Απίστευτα πράγματα: Μπήκε στο ταχυδρομείο και «πάγωσε» με αυτό που είδε (video+photos)

Ο καθένας στην θέση του αυτό θα έκανε

Απίστευτη τρομάρα πήρε ένας τύπος που μπήκε σε ένα ταχυδρομείο να στείλει ένα δέμα ατάραχος αλλά μόλις αντίκρυσε το θέαμα πάγωσε και δεν πίστευε στα μάτια του.

Συγκεκριμένα το συμβάν έλαβε χώρα σε υποκατάστημα της ταχυδρομικής υπηρεσίας US Postal Service, στην κομητεία Χερνάντο Κάουντι της Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν κάτι τρελό…

«Στις 9/6/2021 στις 3:32 το μεσημέρι, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση να επέμβουν στις εγκαταστάσεις του ταχυδρομείου, μετά από αναφορά για την ύπαρξη ενός αλιγάτορα πάνω από δύο μέτρα που κινούνταν στο λόμπι του κτιρίου» αναφέρει το γραφείο του σερίφη της περιοχής στη σχετική ανάρτηση για το επικίνδυνο ερπετό για να προσθέσει:

«Ο αλιγάτορας εντοπίστηκε από έναν πελάτη που μπήκε στο ταχυδρομείο για να ταχυδρομήσει ένα δέμα. Ο χώρος του ταχυδρομείου διαθέτει αυτόματες διπλές πόρτες που επιτρέπουν την είσοδο στον χώρο του λόμπι. Ένας διασώστης κλήθηκε στο σημείο και απομάκρυνε τον αλιγάτορα με ασφάλεια από το λόμπι».

Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss