Απίστευτα σχόλια για Φέτφα! Συγκρίθηκε με τον Μέσι – Πολλά λεφτά στα ταμεία του Άρη | Sportdog Team

Αναφορά στη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Άρη στην Αλ-Κορ κάνουν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο 29χρονος διεθνής Έλληνας εξτρέμ ολοκλήρωσε το βράδυ της Κυριακής (11/10) τη μεταγραφή του στο σύλλογο του Κατάρ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι, περίπου, 4.000.000 δολαρίων.

Οι Ιταλοί, δεν ξέχασαν το πέρασμα του «Φέτφα» από τη χώρα τους. Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα του tuttomercatoweb.com, το οποίο αναφέρει: «Ο Γιάννης Φετφατζίδης (29), που στο παρελθόν είχε συγκριθεί με τον Λέο Μέσι, επιστρέφει στη Μέση Ανατολή έπειτα από την εμπειρία του στη Σαουδική Αραβία. Ο Έλληνας επιτελικός μέσος είναι πλέον παίκτης της Αλ-Κορ, συλλόγου του Κατάρ, έχοντας αποχωρήσει από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στην Ιταλία με τις Τζένοα και Κιέβο, πραγματοποιώντας 39 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία».

Στον περίπου 1,5 χρόνο παρουσίας του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο «Φέτφα» πραγματοποίησε 56 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας επτά γκολ. Οι «κίτρινοι», από την πλευρά τους, θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 1,3 εκ. ευρώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss