Απίστευτη “μπηχτή” από ξένο άσο του Παναθηναϊκού για τον Δώνη! | Sportdog Team

Παναθηναϊκός: Ο Γιοάν Μολό πήρε ακόμα μια ευκαιρία στον Παναθηναϊκό μετά την πρόσληψη του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στα αγωνιστικά του πλάνα μετά τον παραγκωνισμό του παίκτη επί Δώνη και Πογιάτος.

Ο Γάλλος άσος, πάντως, ρωτήθηκε για την περίοδο που δεν υπολογιζόταν στο Τριφύλλι και πέταξε “καρφιά” αναφορικά με τον τρόπο που του φέρθηκαν στο Τριφύλλι το προηγούμενο διάστημα.

Σε σχετική ερώτητη που του έγινε για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της τεχνικής ηγεσίας του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό, ο Μολό απάντησε το εξής:

“Αν αναφέρεστε σε αυτό ακόμα και σήμερα, τότε μου φέρνετε κακές αναμνήσεις. Το μόνο πράγμα που μπορώ να σας πω είναι ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή έβλεπα τους προπονητές στα μάτια και έδινα ότι περισσότερο μπορούσα. Τώρα το γιατί, ο καθένας το κρίνει με τα δικά του μάτια.  Ο καθένας έχει τη γνώμη του γι΄αυτό και να αναφέρουμε τι συνέβη και τι έγινε, δεν έχει καμία σημασία.  Υπάρχει μια έκφραση στη Γαλλία: “όταν θέλεις να σκοτώσεις μια γάτα, λες ότι η γάτα είναι λυσσασμένη. Νομίζω με αυτό τα είπα όλα”.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss