Απίστευτος Λιβάγια! Νέο χοντρό επεισόδιο στην ΑΕΚ – Τα έσπασε όλα – Βρισιές σε Καρέρα – ΧΑΜΟΣ! | του Γιώργου Θεοδωράκη

ΑΕΚΜάρκο Λιβάγια: Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι “βαρύ” μετά την ήττα με 3-0 από τη Μπράγκα, όμως πιο πολύ και από το αποτέλεσμα ξένισε τους οπαδούς του Δικεφάλου το περιστατικό με τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 62′ και έπαιξε μόνο για 27 λεπτά προτού ο Μάσιμο Καρέρα τον αποσύρει στο 89′ όντας ενοχλημένος από την αγωνιστική του συμπεριφορά.

Ο Κροάτης παίκτης δεν είπε τίποτα στον Καρέρα κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, ενώ και ο Ιταλός προπονητής θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους και δεν έκανε κάποιο σχόλιο για τον Λιβάγια μετά το ματς.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως το κλίμα μόνο εύθυμο δεν ήταν μεταξύ τους μετά το παιχνίδι. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για… χάσμα μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ, φέρεται να σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στα αποδυτήρια της ομάδας μεταξύ του Ιταλού τεχνικού και του Κροάτη σταρ!

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο Λιβάγια έγινε έξαλλος με την απόφαση του Καρέρα να τον κάνει αλλαγή στην αλλαγή. Ο 27χρονος επιθετικός ήταν έξω φρενών μετά το παιχνίδι και… χτυπιόταν στα αποδυτήρια.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ξεστόμισε “βαριές” κουβέντες κατά του προπονητή του. Οι δύο τους λογομάχησαν πολύ έντονα με τη γνωστή ιταλική βρισιά (vaffanc***) να κυριαρχεί και να ακούγεται ουκ ολίγες φορές.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο στις σχέσεις των δύο ανδρών και όσο και αν η ΑΕΚ επίσημα προσπαθεί να εκτονώσει την κατάσταση, το χθεσινό επεισόδιο δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά. 

Κανείς δεν γνωρίζει τι εξελίξεις θα φέρει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όλο ο οργανισμός της Ένωσης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Δεν είναι και λίγο πράγμα να βρίσκονται στα “μαχαίρια” ένας προπονητής που η διοίκηση στηρίζει με το μεγάλο αστέρι της ομάδας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην ΑΕΚ! Παίρνει… κεφάλια ο Μελισσανίδης – Στον “αέρα” κορυφαία ονόματα και ο Καρέρα!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss