Απεβίωσε η ηθοποιός Conchata Ferrell – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Mια πολύ δυσάρεστη είδηση, καθώς η ηθοποιός Conchata Ferrell, η ηθοποιός που υποδύθηκε την Bertha στο ”Two and a Half Men”, έχασε την μάχη με την ζωή της και απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών.

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά της από τον Μάιο και είχε υποστεί αρκετά καρδιακά επεισόδια, φεύγοντας από την ζωή τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου «γαλήνια και περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν, στο Σέρμαν Οουκς της Καλιφόρνιας.

Η 77χρονη νοσηλεύόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τον Ιούλιο, βρίσκόταν σε τεχνητό κώμα, ανέπνεε με μηχανική υποστήριξη κατανοούσε το περιβάλλον της, ωστόσο δεν μπορούσε να επικοινωνήσει. Νοσηλεύτηκε και τον Μάιο για μια μόλυνση που την ταλαιπωρούσε από τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, δύο ημέρες αφότου μπήκε στο νοσοκομείο, υπέστη ανακοπή, με τους γιατρούς να την επαναφέρουν μετά από 10 λεπτά υπεράνθρωπης προσπάθειας.

Για την ερμηνεία της στον ρόλο της Μπέρτα είχε λάβει τρεις υποψηφιότητες για το βραβείο Emmy. Το 2012 είχε υποδυθει τη μητέρα στην ταινία «Frankenweenie» του Tim Burton και το 2018 είχε παίξει στην ταινία «A Very Nutty Christmas». Φέτος είχε υπογράψει να συμμετέχει στην ταινία «Deported».

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss