Απευθυνόμενο σε περισσότερους, το HomePod mini έρχεται το Νοέμβριο με τιμή $99

Νέα προσπάθεια για την Apple στο χώρο των έξυπνων ηχείων, με την εταιρεία να παρουσιάζει πριν λίγο το HomePod mini.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η κυκλοφορία του δικού της έξυπνου ηχείου, του HomePod, δεν συγκίνησε τους χρήστες του οικοσυστήματος της Apple κυρίως με την υψηλή του τιμή αλλά και τις περιορισμένες δυνατότητές της Siri έναντι του ανταγωνισμού. Με τη mini έκδοση του HomePod και κυρίως με την πολύ πιο ανταγωνιστική τιμή των $99, η Apple κάνει μια νέα προσπάθεια να αποκτήσει μερίδιο σε μια αγορά που κυριαρχούν οι Amazon και Google με τους δικούς τους ψηφιακούς βοηθούς, την Alexa και το Google Assistant αντίστοιχα.

Με σφαιρικό -και όχι κυλινδρικό- σχεδιασμό που θυμίζει το πρόσφατο Echo της Amazon, το HomePod mini διακρίνεται όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση για την ποιότητα ήχου που προσφέρει και την υποστήριξη ήχου κατεύθυνσης 360, με τη Siri να εκτελεί τις ίδιες εντολές με το μεγαλύτερο μοντέλο και στο μέλλον να μιλά Ελληνικά. Σε αυτές περιλαμβάνεται ο χειρισμός των έξυπνων HomeKit συσκευών μέσα στο σπίτι και όχι μόνο αφού ένα από τα σενάρια που είδαμε σήμερα είναι η επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών συσκευών του οικοσυστήματος της Apple όπως CarPlay και iPhone, με τον χρήστη να στέλνει φωνητικό μήνυμα μέσα από το αυτοκίνητό του, το οποίο αναπαράγεται αυτόματα στο HomePod του σπιτιού.

Η επίπεδη επιφάνεια στο άνω μέρος κρύβει τα πλήκτρα ελέγχου για αυξομείωση και αναπαραγωγής του ήχου τα οποία είναι αφής όπως και στο μεγαλύτερο μοντέλο ενώ υπάρχει και σχετικό χρωματικό εφέ ανάλογα τη μουσική που παίζει . Στο εσωτερικό υπάρχει το Apple S5 SoC που είδαμε στο περσινό Apple Watch και το οποίο είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία της συσκευής. 

Το HomePod mini κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου σε δύο χρώματα με τιμή όπως αναφέραμε $99.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss