Αποκαλύφθηκε μια ακόμα υπέροχη κίνηση που είχε κάνει ο Chadwick Boseman – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Μια μεγάλη και αναπάντεχη απώλεια για το χώρο της υποκριτικής καθώς ο ηθοποιός Chadwick Boseman (γνωστός για τον ρόλο του Black Panther) εδώ και λίγο καιρό έφυγε από την ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Έδινε μάχη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο από το 2016 χωρίς να δημοσιοποιήσει το θέμα, και τους τελευταίους μήνες είχε φτάσει σε τερματικό στάδιο. Πράλληλα η Sienna Miller έκανε μια πολύ ωραία αποκάλυψη για την κίνηση του στην ταινία 21 Bridges που έπαιζαν μαζί.

O εκλιπών ήταν και παραγωγός στην εν λόγω ταινία και ήθελε όπωσδήποτε την Miller να πρωταγωνιστήσει μαζί του. Το ίδιο διάστημα, η ίδια ανέφερε πως δεν ήταν τόσο σε διάθεση γενικότερα να κάνει κάποια ταινία, μιας και ήταν κουρασμένη, όμως δεν ήθελε να χάσει τέτοια ευκαιρία.

Η Miller ήθελε ένα συγκεκριμένο ποσό ως αμοιβή, υπήρχαν όμως οι ενστάσεις του στούντιο λόγω budget και έτσι ο Boseman προσέφερε ένα μεγάλο ποσό από τον δικό του μισθό, για να υπάρξει ισότητα μεταξύ τους, δηλώνοντας παράλληλα πως άξιζε να τα πάρει η Miller, σε μια κίνηση που θεώρησε σπουδαία.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss