Αποκαλύφθηκε ποια θα είναι η πρώτη σκηνή από την ταινία Mortan Kombat – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Παλιά είχαμε δυο πολύ γνωστές ταινίες, με την δεύτερη να είναι τόσο κακή που… διέλυσε το franchise, ωστόσο πλέον η ταινία Mortal Kombat έχει ημερομηνία τις 16 Απριλίου και θα βγει παράλληλα σε σινεμά και HBO Max.

Αποκαλύφθηκε από το Entertainment Weekly, πως η πρώτη σκηνή θα επικεντρωθεί στην μάχη των Scorpion και Sub-Zero, όπου και οι δυο είναι γνωστοί ως Hanzo Hasashi και Bi-Han αντίστοιχα. Θα είναι πριν καν αποκτήσουν τις ικανότητες τους και θα προετοιμάσει τον θεατή για το πως ξεκίνησε η μεταξύ τους κόντρα, ενώ όπως είπε ο σκηνοθέτης Simon McQuoid θα είναι αρκετά σκληρή.

Παλαιότερα είχε αναφερθεί πως θέλουν να κάνουν ένα τύπου R-Rated Avengers, κάτι που αυξάνει τις προσδοκίες για κάτι καλό, ενώ παράλληλα θα έχει πολλά από τα fatalities του παιχνιδιού κάνοντας το ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Επιβεβαιώθηκε το cast και οι χαρακτήρες και συγκεκριμένα βρίσκονται οι Joe Taslim ως Sub-Zero, Ludi Lin ως Liu Kang, Mehcad Brooks ως “Jax” Briggs, Tadonobu Asano στον ρόλο του Raiden, Sisi Stringer ως Mileena, Jessica McNamee στον ρόλο της Sonya Blade, ο Josh Lawson ως Kano, Chin Han ως Shang Tsung και τέλος ο Hiroyuki Sanada θα είναι ο Scorpion.

Σκηνοθέτης είναι ο Simon McQuoid στην πρώτη του κινηματογραφική προσπάθεια, διότι μέχρι τώρα έχει κάνει μόνο διαφημίσεις. Στην παραγωγή είναι ο James Wan με τον Todd Ganrer και το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Greg Russo, με την βοήθεια των Dave Callaham, Oren Uziel.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss