Αποκαλύψεις για την νέα σεζόν από την σειρά The Boys – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


H σειρά κόμικ The Boys ολοκλήρωσε πλέον την δεύτερη σεζόν και φυσικά έχει ανανεωθεί για τρίτη. Ο δημιουργός Eric Kripke έκανε αποκαλύψεις για την νέα σεζόν που θα ακολουθήσει.

Tίτλος για το πρώτο επεισόδιο θα είναι Payback, τα γυρίσματα ξεκινούν στις αρχές του νέου έτους και θα υπάρχουν εστιάζει στον Soldier Boy του Jensen Ackles (Supernatural) και την ομάδα του που ήταν και εκείνοι 7 άτομα, πριν γίνουν οι αντίστοιχοι 7 που είδαμε στις δυο πρώτες. Θα γίνει εξερεύνηση της ιστορίας της ομάδας και όλων των μελών, με τον χαρακτήρα του Ackles να είναι κομβικός.

H σειρά εξελίσσεται σε έναν κόσμο όπου οι υπερήρωες αποδέχονται την σκοτεινή πλευρά της δόξας τους και επικεντρώνεται σε μία ομάδα τιμωρών, γνωστοί και ως “The Boys”, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να καταρρίψουν διαφθαρμένους υπερήρωες με άγριους καβγάδες και μία γενική επιθυμία για βρώμικα παιχνίδια.

Οι δημιουργοί του βιβλίου, Garth Ennis και Darick Robertson είναι στην συμπαραγωγή, ο δημιουργός του “Supernatural” Eric Kripke είναι showrunner, ενώ πρωταγωνιστούν οι Karl Urban, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher και άλλοι.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss