Αποκλειστικό: Αυτά είπαν αγκαλιά Πεπ και Φορτούνης – “Ωχ, το έβαλε…” – Φοβερή ατάκα από Μαρινάκη! | Οι Μιχείες

ΟλυμπιακόςΚώστας Φορτούνης: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ανεξάρτητα από την αισθητική του καθενός γι’ αυτόν, αντικειμενικά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους σύγχρονους προπονητές και από τους ελάχιστους που έχουν τέτοια επιδραστικότητα στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου…

Όταν, λοιπόν, αυτή η προσωπικότητα, μετά το ματς Σίτι – Oλυμπιακός στο Μάντσεστερ, βγήκε αυθόρμητα να δηλώσει δημόσια -χωρίς καν να ερωτηθεί- πόσο στεναχωρήθηκε που δεν είχε δει να παίζει τον Κώστα Φορτούνη, ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός δικαιολογημένα πρέπει να ένιωσε σαν να τον παρασημοφορούσαν.

Δυστυχώς δεν είδα τον Φορτούνη απόψε, ο οποίος είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής…“, ήταν τότε το σχόλιο του Πεπ κι ευτυχώς ελάχιστοι ασχολήθηκαν αν επρόκειτο για έμμεση… παρέμβαση/υπόδειξη στον συναδελφό του Πέδρο Μαρτίνς, που είχε αποκλείσει τον Φορτούνη από την αποστολή εκείνη της αναμέτρησης. 

Για να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται και μακριά απο παρεξηγήσεις και ίντριγκες: ο Φορτούνης είναι… γούστο του Γκουαρδιόλα, ενός προπονητή που εκτιμάει την ποιότητα, τη γιρλάντα, τις επαφές με την μπάλα και γενικά την… τέχνη που κάνει ένας ποδοσφαιριστής πάνω στο χορτάρι. Και ο Φορτούνης στην οπτική/φιλοσοφία του Πεπ συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των… καλλιτεχνών! Κανονικά θα έπρεπε να ήταν Ισπανός ο Κώστας και να αγωνιζόταν σε τοπ ομάδα της ισπανικής Πριμέρα, είναι η άποψη του προπονητή της Σίτι!

Πάμε τώρα στο κορυφαίο ενσταντανέ της χθεσινής αναμέτρησης στο “Καραϊσκάκης” και το το… Νο 1 παρασκήνιο. Η εικόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα  αμέσως μετά τη λήξη να σπεύδει όχι απλά να χαιρετήσει με χειραψία τον Κώστα Φορτούνη (όπως συνηθίζει ο Καταλανός με όλους τους αντιπάλους παίκτες) αλλά να τον αγκαλιάσει και να ανοίξει κουβέντα μαζί του, δικαιολογημένα έγινε viral. Ήταν μια ακόμη απτή απόδειξη της συμπάθειάς του και της υπερβολικής εκτίμησής του προς τον ποδοσφαιριστή “Φορτού”.

Άραγε τι να είπε ο Πεπ στον Κώστα και τι ο Φορτούνης στον Γκουαρδιόλα; Και τι ήταν αυτό που τους έκανε να… προσφέρουν αμοιβαίους ένθερμους εναγκαλιασμούς αλλά και χαμόγελα; Γι’ αυτό όμως, είναι ο “σκύλος” για να σας ενημερώσει σχετικά κι αποκλειστικά…

Μπράβο Φορτούνης…“!

– Ευχαριστώ πολύ κόουτς. 

Να ξέρεις, όταν στο τέλος σε είδα να σουτάρεις, είπα μέσα μου: “ωχ, το έβαλε ο Φορτούνης! Ευτυχώς διαψεύστηκα…“!

Τα τελευταία λόγια του Πεπ συνοδεύτηκαν και από ένα διάπλατο χαμόγελο που… έλυσε τον Φορτούνη, ο οποίος με τη σειρά του χαμογέλασε, του ευχήθηκε “καλή συνέχεια” και του είπε πως είναι ο “κορυφαίος“. 

Αν ο Φορτούνης πρόλαβε να του αποκαλύψει πως είναι και οπαδός της Σίτι ή δεν χρειάστηκε γιατί ήδη το γνώριζε ο Γκουαρδιόλα, δεν το μάθαμε. Πάντως στον Φορτούνη για τη φάση στο 89’… μίλησε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λέγοντάς του “βάλτο εκεί“!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια Σίτι; Έσκασε σήμερα νέο ΣΟΚ στον Ολυμπιακό – Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss