Αποκλειστικό! Η Μπέττυ Μαγγίρα μάς μίλησε για το νέο της κούρεμα και τα μυστικά ομορφιάς της

Μας είπε τα πάντα!

Πριν λίγες μέρες εντυπωσιαστήκαμε βλέποντας το νέο κούρεμα της Μπέττυς Μαγγίρα στο Instagram account της, αλλά και την εμφάνισή της στην εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη». Η πανέμορφη performer έκανε μια ανανέωση στα μαλλιά της, αποκτώντας ένα καρέ κούρεμα με υπέροχη κίνηση και όγκο, που μας έκανε να θέλουμε να μάθουμε κι άλλες πληροφορίες για αυτό.

Έτσι καλέσαμε στο τηλέφωνο τον κομμωτή της Μπέττυς, Νίκο Λεουνάκη, ο οποίος πολύ ευγενικά μάς μίλησε για αυτήν τη μικρή, αλλά φρέσκια αλλαγή της ηθοποιού. «Φέραμε τα μαλλιά στους ώμους και παίξαμε με τα μήκη για να έχουν μια κίνηση, ενώ κοντύναμε και το μπροστινό μέρος για να φαίνεται το όμορφο πρόσωπο της Μπέττυς. Μας απομένουν κάποια ‘’παιχνίδια’’ με το χρώμα για να τελειοποιήσουμε το αποτέλεσμα».

Το νέο αυτό κούρεμα, όμως, στάθηκε αφορμή για να θέλουμε να επικοινωνήσουμε και με την ίδια την Μπέττυ Μαγγίρα και να μάθουμε πώς το πήρε απόφαση, αλλά να ανακαλύψουμε και άλλα μυστικά ομορφιάς της. Φυσικά, η γλυκιά Μπέττυ ανταποκρίθηκε στο τηλεφώνημά μας και μας αποκάλυψε πολλά.

«Έκανα μια μικρή ανανέωση, δεν τα έκοψα πολύ. Έτσι κι αλλιώς τα μαλλιά μου δεν ήταν πολύ μακριά. Ήθελα απλά να ανέβει λίγο το μήκος, με βολεύει και θεωρώ πολύ φρέσκο το καρέ κούρεμα. Έχω την άποψη ότι όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, το μαλλί πρέπει να κονταίνει. Κάναμε και λίγο φιλάρισμα», μας είπε η πανέμορφη Μπέττυ.

Σε ερώτηση για το αν θα έκοβε πολύ κοντά τα μαλλιά της… η Μπέττυ ήταν κατηγορηματική: «Όχι, δεν θα τα έκοβα. Ακόμα και για ρόλο αν μου το ζητούσαν, θα φορούσα περούκα. Πολύ παλιά είχα αγορέ μαλλί, πάρα πολύ κοντό. Τώρα όχι, δεν θα το έκανα».

Όσο για τη ρουτίνα ομορφιάς της; Η Μπέττυ μάς εντυπωσίασε και μας έδειξε ότι είναι πολύ τακτική και επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι. «Τελευταία χρησιμοποιώ ορό με βιταμίνη C, που μου αρέσει πολύ. Δίνει λάμψη και φως στο πρόσωπό μου, ενώ το ενυδατώνει παράλληλα. Εννοείται ότι κάνω ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο. Είναι απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα μου».

nea mallia betty maggira

Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα μάς μίλησε και για το καθημερινό μακιγιάζ της, το οποίο χαρίζει απίστευτη φρεσκάδα στην επιδερμίδα της. «Φοράω πάντα αντηλιακό. Χειμώνα-καλοκαίρι, γιατί έχω πανάδες. Και προτιμώ αντηλιακό με χρώμα. Δε φοράω make up. Ένα βασικό μακιγιάζ μου, δηλαδή, περιλαμβάνει αντηλιακή με χρώμα, μάσκαρα, τερακότα, ρουζ και πάντα φροντίδα στα φρύδια. Βάζω ειδική μάσκαρα φρυδιών. Πιστεύω ότι τα φρύδια είναι το Α και το Ω στο πρόσωπο μιας γυναίκας». 

Διάβασε ακόμα: 10 iconic beauty trends που κυριάρχησαν τη δεκαετία του 1990

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss