Αποκλειστικό: Το Samsung Galaxy A73 5g δεν θα έρθει τελικά στην Ελλάδα

Το Galaxy A73 5g είναι ο διάδοχος του Galaxy A72 που είδαμε το 2021. Και φυσικά όπως είναι πολύ λογικό περιμέναμε να δούμε την συνέχεια του το 2022 με το Samsung Galaxy A73. Αυτό τελικά δεν θα γίνει αλλά δεν γνωρίζουμε το γιατί η μόνη απάντηση από την Samsung είναι ότι ” το μοντέλο Galaxy Α73 δεν θα διατεθεί στην ελληνική αγορά”.

Εάν και δεν γνωρίζουμε το γιατί δεν θα έρθει τελικά μια πρόβλεψη είναι ότι το Galaxy A53 είναι υπεραρκετό ώστε να καλύψει την midrange κατηγορία σε μια μικρή αγορά όπως η Ελλάδα και φυσικά αν κάποιος θέλει κάτι λίγο καλύτερο μπορεί να κοιτάξει το Samsung Galaxy S21 FE 5G.
Πιθανότατα να υπάρχουν και ελλείψεις στην εφοδιαστική αλυσίδα της Samsung και αυτό να οδηγεί την εταιρία να επιλέξει τις αγορές στις οποίες θα στέλνει τις συσκευές της. Άλλωστε το 2021 από θέμα πωλήσεων το Galaxy A52 και ειδικότερα το Galaxy A52s έκαναν τις περισσότερες πωλήσεις στην midrange κατηγορία για την Samsung, σε αντίθεση με το Samsung A72 το οποίο δεν είχε την αναμενόμενη ζήτηση.

Για να θυμηθούμε μερικά πράγματα το A73 διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών Full HD+ Super AMOLED+ Infinity-O. Ο ρυθμός ανανέωσης που η Samsung αποκαλεί Motion smoothness μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα στα 60 ή 120 Hz. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G και συνδυάζεται με 8 GB μνήμης RAM. Στη συνέχεια, υπάρχει μια επιλογή μεταξύ 128 ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η κύρια κάμερα είναι ένας αισθητήρας 108Mp με διάφραγμα f/1,8 και οι εικόνες λαμβάνονται στα 12MP από προεπιλογή χάρη στο binning pixel. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ ζουμ 0,5x που χρησιμοποιεί τον εξαιρετικά ευρυγώνιο αισθητήρα και ζουμ 1x στον κύριο αισθητήρα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss