Αποκωδικοποιούμε το στυλ της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο

Όλα δείχνουν ότι η Yael Shelbia θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Αν και μόλις 19 ετών η Yael Shelbia ανακηρύχθηκε πριν λίγο καιρό η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο από τους TC Candler & Independent Critics. Η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε με διαφορά στην κορυφή της λίστας των 100 πιο όμορφων γυναικείων προσώπων στον κόσμο για το 2020 παρόλο που ο ανταγωνισμός ήταν τεάστιος. Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται ονόματα πολλών stars ανάμεσά τους οι: Margot Robbie, Lily Collins, Taylor Hill και πολλές ακόμη.

Το νεαρό μοντέλο-ηθοποιός μετρά σήμερα περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram. Ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή όταν πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του KKW Beauty της Kim Kardashian. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή υπηρετεί την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία της στην αεροπορία του Ισραήλ.

Τα υπέροχα χαρακτηριστικά της σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο κορμί της την έκαναν να ξεχωρίσει. Αυτό που διακρίνουμε κοιτώντας καλά τις φωτογραφίες της είναι πως η Yael είναι πολύ απλή στην καθημερινότητά της. Έχει υιοθετήσει ένα casual chic look ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει αθλητική ενδυμασία. Αγαπά τα φούτερ και τα πουλόβερ, τα skinny jeans και τις κομψές φόρμες. Η αλήθεια είναι πως ό,τι και αν φορέσει δείχνει υπέροχη όμως σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε τα καλύτερά της outfits.

Δες επίσης: Μάθε ποια είναι τα 6 βασικά dress codes και πώς να ντυθείς για το κάθε ένα 

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 10 από τις καλύτερες εμφανίσεις της Yael Shelbia για να αντιγράψεις το στυλ της.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss