Αποτυχία… ξανά!

Ο Γιάννης Πάλλας κάνει ταμείο για μια προσπάθεια που ξεκίνησε με τον Σλούκα και… λευκές πετσέτες και κατέληξε με… ηρωικά ημίχρονα

Μετά την εντός έδρας ήττα και από την ΤΣΣΚΑ, η σεζόν ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό, καθώς τελείωσε και το… θαύμα!

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να διαχειριστούν υπό μορφή διεκπεραίωσης τα εναπομείναντα παιχνίδια στην Euroleague, αλλά και τα Covid-Monday, ώστε να κλείσει η σεζόν.

Κι επειδή πλέον μπορούμε να κάνουμε ένα… πρόχειρο ταμείο, αφού ο ευρωπαϊκός κύκλος έκλεισε στο τέλος του Φεβρουαρίου για τους παίκτες του Ολυμπιακού, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως η χρονιά στέφθηκε από αποτυχία.

Όσο κι αν θέλεις να είσαι επιεικής, ο στόχος (ανεξάρτητα από το αν ήταν εφικτός ευθύς εξαρχής) ήταν τα play offs και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν αποτυγχάνεται…

Η δημιουργία μεγάλων προσδοκιών, δημιουργεί αντίστοιχα και μεγάλες απογοητεύσεις, καθώς το καλοκαίρι αποκτήθηκε ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο αναρτήθηκαν ακόμη και… λευκές πετσέτες, ένα από τα τρία καλύτερα γκαρντ της Ευρώπης και είδαμε ξανά το… έργο της τελευταίας διετίας.

Κι για να επιστρέψουμε στο τώρα, στον Ολυμπιακό δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα του δευτέρου ημιχρόνου με την ΤΣΣΚΑ και του ηρωϊκού μπάσκετ που πολλοί σχολιάζουν αναζητώντας θετικά, αλλά στην εικόνα που έδειξαν στο πρώτο 20λεπτο, όπου ήταν «αιχμάλωτοι» της Ρωσικής ομάδας.

Γιατί η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν εκείνη που οδήγησε στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού πολύ νωρίς από τον στόχο των play offs που είχαν βάλει διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

Όσο για το διάστημα που απομένει τα πράγματα είναι λίγο έως πολύ ξεκάθαρα. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αποτελούν τον κορμό για τη νέα χρονιά (Σλούκας, Βεζένκοφ, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Χασάν Μάρτιν και Χαραλαμπόπουλος), οι δυο αρχηγοί (Σπανούλης-Πρίντεζης) των οποίων το μέλλον θα κριθεί στο τέλος της σεζόν, με τον διεθνή γκαρντ να ανακοινώνει πιθανότατα το «αντίο» και τέσσερις ξένους (Τζένκινς, Χάρισον, Ζαν Σαρλ και Έλις) που γνωρίζουν ότι θα αποχωρήσουν!

Υπό αυτές τις συνθήκες τα παιχνίδια που απομένουν μοιάζουν περισσότερο με το… μαρτύριο της σταγόνας και λιγότερο με παιχνίδια, όπου θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να κερδίσει για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην διοργάνωση για λόγους γοήτρου.

Άλλωστε και οι… φευγάτοι παίκτες, για ποιο λόγο να… σκοτωθούν, όταν ξέρουν και οι ίδιοι πως είναι τελειωμένοι και δεν θα μείνουν στην ομάδα;

Σε κάθε περίπτωση πάντως, στον Ολυμπιακό οφείλουν να κάνουν ταμείο, για μια σεζόν που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και ολοκληρώνεται σε περιβάλλον απογοήτευσης και στενοχώριας…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss