Αποφασισμένοι να μην παραδοθούν απόψε οι Μαϊάμι Χιτ! (pics)

Χιτ

Την ώρα που ο Γκόραν Ντράγκιτς παραμένει αμφίβολος για τον πέμπτο τελικό, οι Μαϊάμι Χιτ δηλώνουν αποφασισμένοι να μην παραδοθούν στις… ορέξεις των Λος Άντζελες Λέικερς στον αποψινό πέμπτο τελικό του ΝΒΑ (10/10, 04:00, COSMOTE SPORT 4HD)!

Οι Λέικερς προηγούνται με 3-1, θα φορέσουν τις… αήττητες εμφανίσεις “Black Mamba” και θέλουν να κατακτήσουν το 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, να πιάσουν τους Μπόστον Σέλτικς και να το αφιερώσουν στον Κόμπι Μπράιαντ!

Ντάνκαν Ρόμπινσον

Δεν αισθανόμαστε πίεση. Κανένας μας δεν πιστεύει ότι απόψε θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας“, είπε ο ηγέτης των Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να οδηγήσει τη σειρά σε Game 6!

Οι Χιτ πρέπει να παρουσιαστούν πιο σκληροί και να βρουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση απέναντι στον ΛεΜπρόν και κυρίως τον Ντέιβις, ο οποίος είναι καθοριστικός και στις δύο πλευρές του παρκέ.

ΛεΜπρόν

Από την άλλη πλευρά, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει να κατακτήσει τον τέταρτο τίτλο του στο ΝΒΑ, να μεγαλώσει κι άλλο την κληρονομιά του και να παλέψει με τον κολλητό του, Άντονι Ντέιβις, για το βραβείο του MVP των τελικών!

Το πώς εμπνέω είναι αυτό που μετράει περισσότερο για μένα“, δήλωσε ο “Βασιλιάς”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γκόραν Ντράγκιτς παραμένει αμφίβολος για τον πέμπτο τελικό

Με εμφανίσεις “Black Mamba” οι Λέικερς στο Game 5

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss